Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 A sem sploh kaj spala?? A si ti v torek v Mb ali kje drugje?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 V MB. Zakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Bi te povabila da greva ob Ljublanici............ Kuhano vino ali čaj??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Bom prepozno prišla domov. Čaj. Ne morm tok zgodi alkota. Si dobre volje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ja ja ja sem......... salsa ali čačača Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Salsa. Valček ali fokstrot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 trot mi skuhaš kavico prosim....in se še prideš malo stisnit k meni v posteljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Jutro. No, pa naj ti bo. A se lohk oblečena k teb stiskam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 lahko...če ti ne bo vroče imaš kakšno glasbeno željo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Sej, če mi bo vroče, me boš pa sleku, a ne? Elvis Presley - Love me tender Joj, kok bi se zdej mečkala... A ti tud? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ja...sem še kr topel mehek in zaspančkan....pravi material za mečkanje dobro jutro ali dober dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Zame že dober dan, sem že od 5h pokonci. A si me kej sanjal ponoči? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 meni se je pa jutro komaj začelo oprosti...ampak danes te pa izjemoma nisem sanjal...sem imel druge opravke v sanjah daydreaming or big hug Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Sej je kul, jst te tud dons nism, sm Nino Osenar neki na biciklu okol vozila. Big hug...daydreamam itak skoz. Kakšno je tvoje trenutno razpoloženje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 malo zaspančkano še....malo sem se ga tresnu včeraj...pa sem bolj na izi....cartl material... čokolino ali jajčke na oko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Se mi je zdel, ja...tok o tvojih obljubah o večernem cartanju z mano. Hmmm...a jajčka bi mi kr na oko dal? A si kaj mačkast? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ne..cartast in tigrast grrrrr ali mjauuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Najprej grrrrrrr, k se morm delat, da sm jezna nate, pol pa mjav, k me boš prepričal, kok ti je žal in me celo polupčkal. Kakšne oke maš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 črne prepričevanje ali poljubček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 prepričevanje, k je pol poljubček tolk bol sladek... A kr črne maš? A si hudič? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ne hudič...ampak hudiček pa horny spet si za enga kvikija....v pisarni na mizi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Pridi. Ti bi same kvikije. V moji pisarni al tvoji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 v tvoji...pridem a maš kakšno smotano sodelavko zraven sebe....da naju ne bo motila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Povhn fajnih...lahko kr njih štepaš...mene je minil. Sej, res, pozabla, da si poligamist. Eh, pa je splavalo upanje po vodi. :xx!: Gremo dalje...a maš kakega fajn, SAMSKEGA prjatla zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 kakšen poligamist....kakšne sodelavke štepat...kaj te govoriš...bedarije....samo tebe bi štepal hec ali sex p.s.nimam nobenga samskega prijatla....pa tud če bi ga imel...ti ga ne bi predstavilll....kaj nimaš mene dovolj....ali kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.