Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ja bi te............ a pa veš kako bi te Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 po nagi ritki ali kako drugače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ja ja misli mi bereš, z najtanjšo vrbovo šibo, narahlo do vrelišča... modrica ali rdečica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 na ritki...rdečica ti diši...tam kjer te ščemi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ne...........pa še bo dišalo, ko mi bo ščemelo z zaprtimi očmi in razprtimi ustnicami ?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 takoj ti prepustim...svojega junaka obvladaš dobro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 O čem je govora? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 mislim da o lizanju sladoleda .................? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 metuljček where is my virtual love? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ma sem prepričana, da se nekje s čokolado baše A še nisi uspel specat njene telefonske? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ma sem prepričana, da se nekje s čokolado baše A še nisi uspel specat njene telefonske?ne...v bistvu se še tega nisem spomnil a ti imaš njeno telefonsko?....lahko na os....ne bom povedal...da si mi jo ti dala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ne...v bistvu se še tega nisem spomnil a ti imaš njeno telefonsko?....lahko na os....ne bom povedal...da si mi jo ti dala A ne veš, da ima ona telepatske sposobnosti??? Da me prebuta kot malega ježa ... Lahko pa ti zaupam, kako sem jaz dobila njeno .... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 zihr si jo s palačinkami podkupila...da ti jo je dala čokoladnimi rabim ali ne rabim..to je sedaj vprašanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 zihr si jo s palačinkami podkupila...da ti jo je dala čokoladnimi rabim ali ne rabim..to je sedaj vprašanje Točno! Hja odvisno ... A bi jo poklical ali samo nakladaš? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 pošlji številko...ti bo sama povedala kaj praviš...boš ali ne boš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ne bom. ne delam ljudem tistega, kar nočem, da bi oni delali meni. če pa jo slučajno dobiš od nje - a jo boš poklical ali ne? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ne ne bo......iz prve roke a prideš na sirov zavitek namesto palačink? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ne ne bo......iz prve roke a prideš na sirov zavitek namesto palačink?Ne, hvala. Mam zadost sladkega za kaki 2 uri. Kaj me šimfate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ne, hvala. Mam zadost sladkega za kaki 2 uri. Kaj me šimfate? ne ne ne nič te ne šimfamo.Take Pikice saldke kot si ti že ne si mu segla v srce ali še globje= kaj misliš= Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Nikamor. To je zanj samo igra. Sej veš, moški rabijo non stop določeno stopnjo vzburjenja. A si ti tud kej utrujena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 jaz bi katajskooooooooooooooooooooo (hrano) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 jaz bi katajskooooooooooooooooooooo (hrano)A to je vprašanje? Joj, jst sm se tok napokala kosila, da....dons nea pride skozi toto. Sm zabluzila čist, a....mogoče v tork....u, Audente, v tork sm frej, ne greva v MB, k je cukr moj zbolel ....tko da....bi bla vesela kakega mitinga, pa še girly lohk vrnem talar. Lohk bi res kak kino padu, pa kaka kitajska. Smo za? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 da vidim, kaj igra. že kar takoj izključim drame in grozljivke. :xx!: eh, same bedarije kvečjemu borata bi šla, pa še to sem skeptična ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Eh, Borata sm že. A Eragon pa neb šla? Party breaker. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 A to je vprašanje? Joj, jst sm se tok napokala kosila, da....dons nea pride skozi toto. Sm zabluzila čist, a....mogoče v tork....u, Audente, v tork sm frej, ne greva v MB, k je cukr moj zbolel ....tko da....bi bla vesela kakega mitinga, pa še girly lohk vrnem talar. Lohk bi res kak kino padu, pa kaka kitajska. Smo za? ja ni blema v torek. a greš z mano v šoping? rabim neki special za žurko v četrtek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.