Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 morda imaš zdajle ravno najbolj Wet del sanj A danes zvečer imaš čas Po 8 uri ga mam, sam bom zmatrana. Kaj bi pa počela z mano? imam...ja zase ali zateZame. A si ga boš vzel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 zate vedno misliš da bi te poklical...če bi imel številko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ja. A misliš, da ti jo bom kdaj dala? (številko) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja...moja izbira kdaj...jo dobim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Mogoče ti jo bo Dedek Mraz prinesel, če si bil letos priden (njegova izbira). A si priden ti sploh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja se ti zdi da nisem...priden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Eh... lepa dekleta ljubijo barabe... Dej me malo pocrkljaj, rabim fuuuuuuuuuuuuul!!! A boš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pošiljam ti...en objemček iz daljave...da se izgubiš v njem.... makovka ali pokovka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Makovka. Hvala za objem. Vračam. Kje boš za Silvestrovo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ne vem še...mogoče v ljubljani res dobim za dedka mraza številko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Če boš v Ljubljani, definitivno. A si jo ornk želiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja a si jo ti ornk želiš....dati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ne vem...že tko mam prezakomplicirano življenje in ful padam na štajerski naglas in sm pol lahk hitro pečena. Res. Sej v resnici nočeš tega. Zaspana sm mal. Sm do 1h knjigo brala. Pa komu se da že ob taki nečloveški uri delat. Kje bi bil zdajle, če bi lahko izbiral? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 mi jo je že. a si jo ti želiš ali po njej hrepeniš? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kje bi bil zdajle, če bi lahko izbiral?v objemu a si jo ti želiš ali po njej hrepeniš?čakam...da sama pride prav ali narobe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Girly, dobro jutro. narobe...Jst pa tebe čakam. Kaj bova pa zdej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 lahko se potrpežljivosti učima... skupaj ali narazen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Jaz pa čakam, da mi eden od vaju zajtrk prinese. A dobim gris ali kruhke v jajčku? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Jaz pa čakam, da mi eden od vaju zajtrk prinese. A dobim gris ali kruhke v jajčku? kruhke v jajčku bela ali črna kava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 lahko se potrpežljivosti učima... skupaj ali narazenV dvoje je lepše. Jaz pa čakam, da mi eden od vaju zajtrk prinese. A dobim gris ali kruhke v jajčku?Dobiš kruhke v jajčku...jaz poskrbim za kruh, mako pa za jajčka. A bo vredi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 V dvoje je lepše. Dobiš kruhke v jajčku...jaz poskrbim za kruh, mako pa za jajčka. A bo vredi? bo vredi bosta dve jajčki dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 A skup bosta mi zajtrk delala? Potem bom pa dolgo čakala ... Menda shirala, preden ga dobim. A bodo slani ali sladki? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kruhke v jajčkubela ali črna kava Nobena, je ne pijem. bo vredi bosta dve jajčki dovolj To bo pa girly povedala, ne vem, kolk je lačna. Metin al sadni čaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 slani kruhki in metin čaj ljubezen....kaj je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ma, kaj pa vem. Ne vem sploh al pa ne vem več. Ti mi povej. Kaj je zate ljubezen? Girly, res se znaš načakat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.