mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 nekako mi je najbližji opis ljubezni...ljubezen....pa še ta beseda mi je odveč....za opis čustva...ki ne potrebuje besed je premalo ali preveč...ljubezni v tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Odvisno...Velik ljubezni do določenih oseb, stvari, včasih je primanjkuje do sebe. Ampak gre na boljše. A je maš ti kej odveč zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Odvisno...Velik ljubezni do določenih oseb, stvari, včasih je primanjkuje do sebe. Ampak gre na boljše. A je maš ti kej odveč zame? ravnoprav jo imam zase...torej tudi zate...vzami koliko rabiš....itak se mi ne bo poznalo dobim darilce....za dedka mraza...lahko na os Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ni še dedek mraz. Al maš ti kak drugačen koledar, za katerega mi, žabarji, ne vemo? Potrpežljivost al vse nahitro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 na hitro.............po 20.00 pa jaz nimam več časa........sem te hotela vprašat za mnenje, če je ok, kar si bom kupila modre ali rjave oči? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ni še dedek mraz. Al maš ti kak drugačen koledar, za katerega mi, žabarji, ne vemo? Potrpežljivost al vse nahitro? potrpežljivost....za dedka mraza....sem napisal tako...na os pa zato...ker tukaj tako ali tako ne upaš svoje cifre napisat upaš ali upaš na hitro.............po 20.00 pa jaz nimam več časa........sem te hotela vprašat za mnenje, če je ok, kar si bom kupilamodre ali rjave oči?temno olivne rjave....skoraj črne globoko ali odkrito Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 na hitro.............po 20.00 pa jaz nimam več časa........sem te hotela vprašat za mnenje, če je ok, kar si bom kupilamodre ali rjave oči?Sorči, mam pevske. V sredo mamo ta big koncert, pa ne smem manjkat. Modre oči mam...mi je pa drugače vseeno, kakšne barve so...vse so lepe. potrpežljivost....za dedka mraza....sem napisal tako...na os pa zato...ker tukaj tako ali tako ne upaš svoje cifre napisat upaš ali upašNe upam, upam pa že celo življenje...kaj bi brez tega. Sej, lahko pa ti svojo cifro tukaj javno objaviš. Samo, ne obljubim, da te bom poklicala. A boš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pol pa nič....dotakrat bom že bla ready kdaj kje maš koncert v petek? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 mislim...da je že objavljena v tej temi....jo je audente rabila malo nazaj poglej boš poklicala....ko jo najdeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pol pa nič....dotakrat bom že bla ready kdaj kje maš koncert v petek?V sredo mam koncert...ta je v Ljubljani, tisti drugi, je pa naslednji četrtek v Kranju....bom ti sporočila še podrobnosti. mislim...da je že objavljena v tej temi....jo je audente rabila malo nazaj poglej boš poklicala....ko jo najdeš Grem brskat. A si želiš, da te pokličem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 mislim...da je že objavljena v tej temi....jo je audente rabila malo nazaj poglej boš poklicala....ko jo najdeš pikec....tisti del je zbrisan........tvoja številka v mojem gsm pa tudi pa prov velik mi tvoja številka ni rabila zanimiv glas je bil, to res jo upaš objavit šeenkrat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Grem brskat. A si želiš, da te pokličem? saj veš...izbira je tvoja rajši brskaš ali brkljariš pikec....tisti del je zbrisan........tvoja številka v mojem gsm pa tudi pa prov velik mi tvoja številka ni rabila zanimiv glas je bil, to res jo upaš objavit šeenkrat ne želim...lahko pa ti svojo....je ne bom zbrisal boš? hecam se...itak vem da je ne boš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Se pravi, da sm za đabe brskala. Eh... Te pa nič.JSt mam od Audente cifor. Rabiš? To ti pa sporočim na os. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Se pravi, da sm za đabe brskala. Eh... Te pa nič.JSt mam od Audente cifor. Rabiš? To ti pa sporočim na os. ej sorry...nisem vedel da je zbrisano...ampak....ker si se že toliko potrudila....?????????njeno cifro pa mi tud lahko pošlješ....čeprav ne vem zakaj...bolj za foro me boš poklicala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Briši, mam že. Ne, ne bom ti njene cifre dala...ti jo bo že sama. Ke rpol lohk ona teb mojo da...v zameno. Ne, ne bom te poklicala. K sm reva. Kaj pa zdej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kaj pa bi bilo....če bi me poklicala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ti bi se zaljubil v moj glas, pa ti nočem štal delat. Kaj bi rad od mene? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ti bi se zaljubil v moj glas, pa ti nočem štal delat. Kaj bi rad od mene?nič...hecna si mi...pa rad te imam...sploh pa....se ti zdi...da kaj hočem od tebe kaj bi ti rada od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Hehe...kakšen spreten odgovor...odgovoriš z identičnim vprašanjem. Kaj bi rada od tebe? Marsikaj, pa ne smem. Kok se smejem. A maš rad dež? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Hehe...kakšen spreten odgovor...odgovoriš z identičnim vprašanjem. Kaj bi rada od tebe? Marsikaj, pa ne smem. Kok se smejem. A maš rad dež?ja....in poslušanje dežnih kapljic.... odgovoriti si...ali prej vprašati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Če nisem ziher, prej vprašam... A ti kej telefon zvoni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kak te...sej me ne pokličeš....drugim pa tudi nisem zanimiv me pokličeš...plis plis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Faconar. Kak te ne, da te nobena neče. A rad prosjačiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja...dokler ti je hecno plis plis plis plis...me boš...poklicala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Sej mi je še vedno hecno. Ti kar prosi. Zakaj bi pa rad, da te pokličem? Kaj bi/boš imel od tega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.