mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jaz nič....ti pa se boš enega malega strahu pred neznanim rešila bluzim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja, mutibarič šnopc al šmarnica Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja, mutibarič šnopc al šmarnica šnopc...na rano ali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jaz nič....ti pa se boš enega malega strahu pred neznanim rešila bluzim? Aja, pol si ti neke vrste terapevt zame. Ja, bluziš. šnopc...na rano ali al Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Aja, pol si ti neke vrste terapevt zame. Ja, bluziš. al ...pokliči...boma en drugega zdravla boš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ne. Ti bom rajš perverzne mesige ob polnoči pošiljala in te v zadrego spravljala pred tvojo drago. Verjameš, da sem taka bitch? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ne. Ti bom rajš perverzne mesige ob polnoči pošiljala in te v zadrego spravljala pred tvojo drago. Verjameš, da sem taka bitch? hm...če bo dovolj perverzen mesidž...ti samo si...dovolj perverzna...za to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 No, vidš, še zato mi je bedno klicat. Ne bom te. Pol bo pa kaka štala. Nema. Ja, taki msgi so moja specialiteta. Kje je pa vprašanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 vprašanje je bilo...ali si dovolj perverzna..da mi pošlješ perverzni mesidž....sredi noči...kaj ne znaš brati med vrsticami...aja to moramo samo moški znati šovinist ali mačist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ja, klinc, jst sm bl blond, pa ne štekam, da je nekaj vprašanje, če ni vprašaja na koncu. Pa tist je bla po moje bolj trditev, kot pa vprašanje. Nič od tega ne bi. Sej, za tako me maš, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 niti najmanj...najrajši bi te v možgančke kušnu....tolk so mi všeč si zadovoljna z resnico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Sprejemam jo in jo hočem, nisem pa vedno zadovoljna z njo, ker je včasih boleča in neprijetna. V možgančke bi me? To pomen, da bi mi mogu glavo odpret! A je v tebi kaj kanibala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Sprejemam jo in jo hočem, nisem pa vedno zadovoljna z njo, ker je včasih boleča in neprijetna. V možgančke bi me? To pomen, da bi mi mogu glavo odpret! A je v tebi kaj kanibala? ja...padam na sveže in sočno meso si za objem...da padem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kaj pa na prekajen pršut tud padeš, al sam na odojke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja...padam na sveže in sočno meso si za objem...da padem?Ti kar objemak, kolk češ. kaj pa na prekajen pršut tud padeš, al sam na odojke Ej, nism jst odojk...ti ga pa tud ne seri s temi forami, da s prekajena...od čikov že mogoče, od starosti pa ne. Kaj nej za malco jem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kaj pa na prekajen pršut tud padeš, al sam na odojke dobr štikl mesa...vsak nagon zadovolji ribica ali pipika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ej, nism jst odojk... ..gravitiy... no escaping gravity... no escaping...not for free... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kaj nej za malco jem?preskoči malco...pa vdarima enega kvikija na brzino..ne boš lačna še cel teden bi me...zdaj takoj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 preskoči malco...pa vdarima enega kvikija na brzino..ne boš lačna še cel teden bi me...zdaj takoj? Vejšde...ti se kar sleči, pa uleži dol, bom kuj (zagrizla). A se boš kaj upiral? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ..gravitiy... no escaping gravity... no escaping...not for free... sorry pikica....samo toti kufer res zna smešen bit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 sorry pikica....samo toti kufer res zna smešen bit Sej, mogoče bo pa on bolj zainteresiran. Pa še št. ti zna dat prej, kot jaz. Pa blond je in bl suh...terna, ti rečem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Vejšde...ti se kar sleči, pa uleži dol, bom kuj (zagrizla). A se boš kaj upiral? ne...razen če hočeš kaj odgriznit misliš...da bi se tebi sploh lahko upiral? Sej, mogoče bo pa on bolj zainteresiran. Pa še št. ti zna dat prej, kot jaz. Pa blond je in bl suh...terna, ti rečem. znaš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 misliš...da bi se tebi sploh lahko upiral? znaš....Ja. Zdej sm sitna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pa bodi....na en objemček...bo boljš kje je pa vprašanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Gone with the wind. Grem zdej. Fajn se mej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.