mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 bom... uživaj ti tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 bom... uživaj ti tudi Bom, ti tudi. Že v drugi službi...jeba bo dons. A teb ni treba nč delat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 full mam dela a je bil prijeten glas? te je presenetil? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ne vem še, še nisem. Ne smem zasedenih descov mest. Uf, bi šla na pico. Gre kdo z mano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 bi šel...če bi malo bližje bil boginja ljubezni ali sneguljčica iz pravljice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 boginja............ zakaj jokaš? ker ni bila zelja uslisana? Ne vem še, še nisem. Ne smem zasedenih descov mest. Uf, bi šla na pico. Gre kdo z mano? ob 18.30????? kje??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 boginja............ zakaj jokaš? ker ni bila zelja uslisana?mamica me je pozabila previti...pa mam še kr pokakano ritko zakaj bluziš...zaradi mene ali sebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jaz zaradi sebe............. a je sploh vazno, zakaj? zgledaš kot otrokec Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ma ja, medtem naj pa shiram, ne...jst sm zdej lačna, pa sm ti že povedala, da mam pevske u 6. sati. Jutr bova midve na svoj račun pršle, bejba. Aja, drgač sm pa sneguljčiča, ki je boginja ljubezni ... črni lasje, modre očke in rdeče ustnice. Še vedno delam. No, v bistvu sm zdej prbližno konc in se peljem na pico. A pol ne gre nben od vaju z mano? Klinc, pa taki kurjači in prjatlce. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 nakurim te lahko...na pico te pa bolj težko peljem si za enga...da se ti apetit dvigne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ma ja, medtem naj pa shiram, ne...jst sm zdej lačna, pa sm ti že povedala, da mam pevske u 6. sati. Jutr bova midve na svoj račun pršle, bejba. Aja, drgač sm pa sneguljčiča, ki je boginja ljubezni ... črni lasje, modre očke in rdeče ustnice. Še vedno delam. No, v bistvu sm zdej prbližno konc in se peljem na pico. A pol ne gre nben od vaju z mano? Klinc, pa taki kurjači in prjatlce. :xx!: je bi ga ...jaz mam predavanje sedajle.......he he he Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 nakurim te lahko...na pico te pa bolj težko peljem si za enga...da se ti apetit dvigne?Apetit je že dvignjen, lahko pa poskrbimo, da se bo tebi kaj dvignilo? jebi ga ...jaz mam predavanje sedajle.......he he he Ti ga dej. A to je zdej rajcanje na suh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jaz ga pa ne dvigam vskomur zakaj danes ni nobenega pisemca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jaz ga pa ne dvigam vskomur zakaj danes ni nobenega pisemca Hvala enako...men tud sam babe pišejo in kličejo. Eh...where have all the flowers (beri samski, pogumni, iznajdljivi in spontani moški) gone...long time ago??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 uzela jih magla ze zdavnaj :xx!: kam greš na pico? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 V moj domači kraj. Tm, bliz mene, je ena fajn picerija, k mi dobre pice delajo. Pa še direkt morsko bom, s česnom. Mako, si za poljubljanje pol, po pici? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 (beri pogumni, iznajdljivi in spontani moški)pozabila si še samski če mene misliš tu sem...številko imaš...tvoje nimam...tak da ne jokaj poklicati ali ne poklicati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 vidim da me ne maraš jaz pa ta drug izpit z 10 naredila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Hvala enako...men tud sam babe pišejo in kličejo. Eh...where have all the flowers (beri samski, pogumni, iznajdljivi in spontani moški) gone...long time ago??? pozabila si še samski če mene misliš tu sem...številko imaš...tvoje nimam...tak da ne jokaj poklicati ali ne poklicatiSej sm tko napisala...maš gor dokaz...ti ne znaš citirat. Ma, klinc, valda poklicati, ČE JE PERSPEKTIVA! Tu je pa ni al se motim? vidim da me ne maraš jaz pa ta drug izpit z 10 naredila Kdo te zdej ne mara?Bravo, pridna si ful! Še mene mal navdihn. O, kumi čakam...še 5 min, pa grem...kej lepga mi napišta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 V moj domači kraj. Tm, bliz mene, je ena fajn picerija, k mi dobre pice delajo. Pa še direkt morsko bom, s česnom. Mako, si za poljubljanje pol, po pici? česen..moj najljubši afrodizijak boš še meni en košček prišparala si predstavljaš...kaj bi zdaj delal s tabo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 česen..moj najljubši afrodizijak boš še meni en košček prišparala si predstavljaš...kaj bi zdaj delal s tabo? Uf, še preden bi pico pojedla, sva jo pokurla. Šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... A znaš štrikat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ne...imam pa druge ročne spretnosti razvite...in določene prstne tehnike te zanima..kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Zašepetaj mi. Oh, ja... grem jest, ti pa tačas napiš, podrobno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Vidm, da maš probleme z dmišljijo..jst pa vsa vesela čakala, da preberem. Hm... ja, nč, bo treba prešaltat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kam pa a v peto a je bila dobra pizza Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.