Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 mmmmmmmm Jo je še pol ostal. K ne morm sama cele pojest. Boš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 joj, lačna em res......full........ampak čakam še mžna predstavitev kaj naj si kupim a črno al zlato barvo obleke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 S črno ne morš falit...bo vedno prav prišla...zlata mi je :xx!: Grem zdej na pevske. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 dobr poj see you tomorrow zlata samo za dodatek? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Definitivno...sm misnla, da sm že prej napisala...ja, dodaš zlato al pa srebrno, pa bo. Kva j dej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kva j dej? kva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 O, jeb'c. A me greš stuširat, prosim, k se men ne da? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja bi te...namilil in stuširal lahko potem vse kapljice s tebe poližem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ne verjamem, da bo kej kapljici ostalo, k bo tok vroče, da se bo vse posušil...no, ja, nekje bo še vlaga. A se grema stiskat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 valjda...čakam te že cel dan imam veliko posteljo...prideš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Moja tud ni švoh. 160x200 Pa tvoja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 še malo večja.....zelo masivna in stabilna....prenese vse prideš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ja, sam, pol je moja vseen boljša, k se bova mogla bl stiskat. A prideš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 prepričala si me pridem samo veš...zdaj bi mi pa res prav prišel en topel objem...in malo mečkanja...nekako sam se danes počutim objem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Ja. No, jst grem pod tuš, da se segrejem, ti se pa medtem lahko mečkaš z mano kokr češ. A prov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Definitivno...sm misnla, da sm že prej napisala...ja, dodaš zlato al pa srebrno, pa bo. Kva j dej? kupila črna zlato....noro a si že potešena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Potešena...pogreta sm, k me je tuš pogrel, mako pa štrajka neki. Mislm, da počasi zgublja interes. U, boš lepa. Mi boš jutri vse razložila. Sej še velja, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 JA, grem spat..lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 JA, grem spat..lahko noč Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Potešena...pogreta sm, k me je tuš pogrel, mako pa štrajka neki. Mislm, da počasi zgublja interes. ni to ravno...mogoče sem že malo utrujen od tega virtualnega varanja....pa nimam več prave motivacije....samo tebe pa nikakor ne bi rad izgubil...si prava faca kaj praviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Hmmm...sej, če te to utruja in ti ni kul, lahko takoj nehava. Pa sva pridna. Kaj ti praviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 bi bilo boljše...če bi bila prijatelja me boš potem poklicala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 bi bilo boljše...če bi bila prijatelja me boš potem poklicala? Ne. Deal, frenda. Brez perverzij. Zdej pa ajat, poba. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ok...ampak se že vnaprej opravičujem...če me bo slučajno še kdaj zaneslo...malo si me razvadla...pa ščepec perverzij tudi ne škodi...se mi zdi te lahko sanjam? shit...me že zanaša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ok...ampak se že vnaprej opravičujem...če me bo slučajno še kdaj zaneslo...malo si me razvadla...pa ščepec perverzij tudi ne škodi...se mi zdi te lahko sanjam? shit...me že zanaša Tud ne. Jutro. Kako smo spali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.