Audente 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 hudo dobr pol me še prekrasno pismo pričaka zjutraj zvečer en luškan čvek a te moti, če te nekdo ignorira? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Odvisno kdo. Če kdo, ki mi je všeč in mi nekaj pomeni, me ful, velik pol premišljujem o tem, zakaj je tko...samo, naredim pa nič v tej smeri. Spoštujem človekovo mnenje, da mu moja družba pač ne sede, če do tega pride....klinc, kaj češ. Ne maram nekih scen delat in prosjačit za pozornost. Pol to že ni to. A te kdo ignorira? Ti men povej, ker je, pa ga bom nalomila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 noben me ne ignorira...ti ne bo treba nobenga nalomit zdaj pa ne vem kaj bi vprašal...mi še kr na sex vdarja...pa ne smem več imaš kakšno idejo...o čem se bova zdaj pogovarjala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 O drugih razvadah...hrani, ammmmmmm...kaj je še? Kako si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 dobro sem ti? p.s. težko bova našla tako zanimivo temo kot je sex....se mi zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Še kr... neki sm sitna kao dons. Pa nimam PMS. Da novš kej pametn. A rad plešeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Bluzim a misliš da ljubezen vpliva na bluzenje?in kaj sploh je ljubezen? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Še kr... neki sm sitna kao dons. Pa nimam PMS. Da novš kej pametn. A rad plešeš?rad plešem...ja...v dvoje...tesno objet...ne znam pa peti me boš naučila?...čist sem brez posluha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 rad plešem...ja...v dvoje...tesno objet...ne znam pa peti me boš naučila?...čist sem brez posluhaBoš pač tiho, a ne? Pet se je zelo težko naučit, če nimaš posluha...baje se da, ampak so muke Isusove. Važn, da znaš plesat...k jst obožujem ples, pa tko... sm že hotla napisat, da se bova pol lohk stiskala, pa sm se zadn moment zadržala. A maš kakega fejst, SAMSKEGA kolega zame? Audi...kaj je s tabo? Čist si preč, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Bluzim a misliš da ljubezen vpliva na bluzenje?in kaj sploh je ljubezen? je stanje duha...ko se ne sprašuješ kaj je ljubezen...in bluziš o vsem in niču...kot enem A maš kakega fejst, SAMSKEGA kolega zame? hm...moram premisliti...če bi bil kdo dovolj dober zate....zahtevna si me kaj pogrešaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 je stanje duha...ko se ne sprašuješ kaj je ljubezen...in bluziš o vsem in niču...kot enem hm...moram premisliti...če bi bil kdo dovolj dober zate....zahtevna si me kaj pogrešaš?Pacek, ne smeš me to sprašvat, nooooooo. Po čem pa sklepaš, da sem zahtevna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Audi...kaj je s tabo? Čist si preč, a? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Pacek, ne smeš me to sprašvat, nooooooo. Po čem pa sklepaš, da sem zahtevna? kdaj pa še lepe in pametne ženske niso bile zahtevne?....to naj bi bil odgovor in vprašanje v enem a ti narišem enga sončka..da bo boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 kdaj pa še lepe in pametne ženske niso bile zahtevne?....to naj bi bil odgovor in vprašanje v enem No, vidš, kok me maš pogruntano...si vse lepo razložil, da ne bo spet kake zmede. Kako pa veš, da sm lepa? A si že izbrsku kolega? Nimam cel dan cajta. Pol, k ga boš pa našu, te bom pa poklicala, da mi daš njegovo cifro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 No, vidš, kok me maš pogruntano...si vse lepo razložil, da ne bo spet kake zmede. Kako pa veš, da sm lepa? A si že izbrsku kolega? Nimam cel dan cajta. Pol, k ga boš pa našu, te bom pa poklicala, da mi daš njegovo cifro. nisem našel nobenega...so že vsi z nekimi fajn štajerkami zasedeni me boš vseeno poklicala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Ne. A sm zlobna, a ne? Pa nehi se kle z mano igrat, k bi bla tok zatrapana zdej v koga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 res ti privoščim enga fajn dečkota....za božička zlobna pa si malo...a to imaš kakšno poklicno deformacijo...ali kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 res ti privoščim enga fajn dečkota....za božička zlobna pa si malo...a to imaš kakšno poklicno deformacijo...ali kaj Kaj sem pa po poklicu? A dečka sam za Božička...lahk bi mi ga za delj časa privošču. Letiiiiiiiiiiiim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 sem mislil...da bi ti božiček enega prinesel...za dalj časa ne vem...kaj si po poklicu? mej se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 vse.....in.........nič........imam se a ste dobro spali in kaj sanjali Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Jutrooooooooo Spala predvsem kratko, ene erotične sanje ble, ampak se dedc ni potrudu. Noben, k ga poznate. Hmmm...le kaj to pomen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 da je ta prav, ki se bo potrudu, že na vidiku, a da ti še ne veš za to temen ali svetel? kaka je tvoja želja , ki jo boš pisala Božičku? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ah, to mi pa res ni pomembn, kaka barva las je. Važn, da je barva srca ta prava. A s kej utrujena? Jst kumi žvim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Nč utrujena.........sem samo čist mal jezna pa sem še včeri do polnoči čvekala a ti kaj manjka kdaj pa še lepe in pametne ženske niso bile zahtevne?....to naj bi bil odgovor in vprašanje v enem a ti narišem enga sončka..da bo boljše ti kar nariši enga velikega za vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.