mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 malo ti še lahko družbo delam...če me bo pa prijetna utrujenost vmes premagala..se ti pa že vnaprej opravičujem grem si eno kavico skuhat...na brzino si me pogrešala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ja pa še kako ali veš da bo danes srečen dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ja pa še kako ali veš da bo danes srečen dan vem..sem si ga že včeraj naredil...srečnega včeraj ali jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 malo ti še lahko družbo delam...če me bo pa prijetna utrujenost vmes premagala..se ti pa že vnaprej opravičujem grem si eno kavico skuhat...na brzino si me pogrešala? Mejčkn pa res. ali veš da bo danes srečen dan Definitivno. Sej je vsak dan srečen dan. Samo, vprašanje za koga. Zame bo, k bom šla po službi direkt v postlo in bom tko spala eni 2 uri, da boh pomagi. Kaj ti zjutraj bolj paše, da te prebudi? Razbijajoča muzka al kaka klasika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Kaj ti zjutraj bolj paše, da te prebudi? Razbijajoča muzka al kaka klasika?imam svoj jutranji repertoar...včasih sploh ne vključuje muzike shit...cukra mi je zmanjkalo...maš za posodit?...samo za kavico...dve žličke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Mam med. Lohk ti dam pa enga lupčka, pa bo kava še presladka. In, kakšen je tale tvoj jutranji repertoat? Me pa res zanima? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 mam med tud sam....vseeno hvala...lupčka pa vzamem nič posebnega...v bistvu...zajtrk v postelji v dvoje....in vse kar zraven spada grenko ali sladko življenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Dej ne seri...kdo si pa želi grenkega. :xx!: No, ja, čeprov, če kavo rad piješ, so ti všeč grenke stvari, ker jaz je namreč ne maram. Sam, čokolado pa maram. Ej, a maš gmail? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ne...yahoo in skype zakaj me nočeš nič poklicat..smrk smrk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 eh, klinc pol, sm te hotla na chat povabt. To sm ti že povedala, zakaj. A ni bolš tko? Pa gmail si odpri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ne vem..no...po mojem bi te bilo fajn slišat...po vsem tem virtualnem sexu meni bi bilo nerodno...tebi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Sej vem, da bi ti blo, zato te pa nom poklicala! Pol bo vsa čarovnija šla. No, sej, če me boš še dalje gnjavu, te bom enkrat res poklicala, pol pa pač sam dihaj v slušalko. A si še zaspan? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 zraven tebe je človek težko zaspan...ampak sanjam pa vseeno a si ti čarovnica...mogoče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Ma, kaj pa vem, če sm. Zmešana sm fejst. A sm te že začarala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ja si me......samo zmešala še ne....... a je bil lep koncert Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 malo že...samo ni sile...sem odporen na te stvari si že kaj razmišljala o tem...kdaj me boš spat pustila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 takrat ko boš hotel.pa zaspi A si bil v Samsari včeraj, mogoče? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ja si me......samo zmešala še ne....... a je bil lep koncert Ja, fajn smo pele. Sm bla zadovoljna. Samo, sem čist boga...grlo boli. malo že...samo ni sile...sem odporen na te stvari si že kaj razmišljala o tem...kdaj me boš spat pustila?Ja, če te fejst tišči, lahko greš. Pa če nisem tolk zanimiva, da bi te pokonc obdržala. Ampak se boš mogu odkupit. Uporabi domišljijo. Že veš kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 takrat ko boš hotel.pa zaspi A si bil v Samsari včeraj, mogoče?nisem bil buddha bar ali cafe del mar Ja, če te fejst tišči, lahko greš. Pa če nisem tolk zanimiva, da bi te pokonc obdržala. Ampak se boš mogu odkupit. Uporabi domišljijo. Že veš kako? lahko se ti kr zdaj odkupim...brez domišljije...samo energija bi te...ti bi se? p.s. sorry...spet me zanaša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 nisem bil buddha bar ali cafe del mar škoda. sem hotela vprašat kak after party je bil če sta to kafiča v Mb nobenega ne poznam.........grem vedno v Čajek ali v Ilicha ej uživajteeeeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 lahko se ti kr zdaj odkupim...brez domišljije...samo energija bi te...ti bi se? p.s. sorry...spet me zanaša No, ti sam pošiljaj energijo...itak mi je že od zjutraj celi cajt toplo pri srčku. ej uživajteeeeeeeeee Ti tudiiiiiiiiiiiiiiii...danes je tvoj dan. Zakaj si tak pacek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Zakaj si tak pacek? samo čist navaden moški sem...oprosti...malo me še j..e živalski nagon v meni...saj se bom popravil...enkrat žival ali človek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Z živaljo ne morem in nočem počet vseh stvari, ki bi jih rada počela s človekom. A si kej moj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Z živaljo ne morem in nočem počet vseh stvari, ki bi jih rada počela s človekom. A si kej moj? forever...my baby blue (sposojeno iz enga filma...ne vem naslova) kaj si želiš za božička? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 forever...my baby blue (sposojeno iz enga filma...ne vem naslova) kaj si želiš za božička?Nekaj, kar mi je na žalost nedosegljivo in si ne smem želet. Pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.