Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Seveda mam. Samo, še vedno ti ne dam številke in te ne bom poklicala. A maš rad sneg? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 imam...in snežinke ki počasi padajo greva nekaj pojest...lačen sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Ja končnooooooooooooooo Uf...k bi ti vedu, kok men dogaja v glavi. Kaj bi pa jedel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 srbski žar...mogoče kaj ti dogaja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Ah, bolš, da ne veš....v bistvu nič takega, pa hkrati ja. Jst nism lačna. A te lahko samo gledam, ko ješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 lahko me gledaš...itak boš lačna zraven postala prebranac lepinja in čevapi ali prebranac lepinja in vešalica?....mater sem lačen...ne vem če ti še bom dolgo družbo delal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Vešalica pa je?Ma ja, pober se še ti...nč novga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 svinjska ribica v mrežici pečena na žaru....njami...že vem kaj bom mater...človek zraven tebe še lačen ne sme postati...zahtevna ženska si...ni kaj hočeš vse ali nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Ne sprašuj bedarij. Pa v bistvu sm totalno premalo zahtevna. Zakaj sm taka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Zato , ker še sama ne veš kaj bi rada spat ali ne spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 nočko kakšna bi rada bila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Uh, a maš cajt cel dan, da ti naštejem? Jutro. Si spet ponočeval, a? Veseli december. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 jutro....malo pa sem ga pihnil včeraj ti samo začni naštevat....cajta kolko hočeš greš na sprehod...moram psa peljat lulat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 grem v drugo službo, ti pa tacajt našetaj psa....imaš pol ure! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 pol ure je mimo...pes našetan...jaz zbujen si še lahko deset minut vzamem...da se stuširam....se vnaprej zahvaljujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Evo, sem ti kar pol ure dala, da se ne boš pritoževal, da te dušim in omejujem. A me kej pogrešaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ja...vedno bolj ti mene? stisnil bi te k sebi..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Ne, no...sam mal me pogrešaj, ne vedno bolj. Ja, jst bi pa bila stisnjena k tebi. Kaj boš danes lepega počel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 odvijal darila... dobim kako darilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 čarovnijo verjameš v božička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 odvijal darila... dobim kako darilo? O, izgubljeni sin se je vrnil. Darilo si zamudil. Kaj si pa želiš? čarovnijo verjameš v božička Ne. Verjamem pa v dobroto ljudi, ki znajo bit božički tud na kak drug dan v letu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 O, izgubljeni sin se je vrnil. Darilo si zamudil. Kaj si pa želiš? Zdele ....smeh Verjamem pa v dobroto ljudi, ki znajo bit božički tud na kak drug dan v letu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Kje je pa vprašanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ga ni... orehi ali fige Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 fige, oreh ne maram. :xx!: Mandarine al klementine? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.