Antigona 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 MANDARINE Za STROJANE proti Strojanom Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 mandarine malo sem žalosten...me stisneš k sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 MANDARINE Za STROJANE proti Strojanom Tega se ne govori na glas. mandarine malo sem žalosten...me stisneš k sebiJa. Zakaj si žalosten? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 fige, oreh ne maram. :xx!: Mandarine al klementine? oboje MANDARINE Za STROJANE proti Strojanomv temi Romi vse piše...presodi Zakaj si žalosten? Nisem več Doma ali zdoma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 obojev temi Romi vse piše...presodi Nisem več Doma ali zdoma?Trenutno doma, za nov let bom zdoma, mogla bi pa pospravljat, k nora, pa bluzim. To je moja specialiteta. Kaj pa ti počneš najboljše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Zakaj si žalosten? saj veš...zbiram občutke...dosti ljudi je žalostnih za božička....pa se je delček mene nalezel tega...bo boljše...enkrat grem zdaj...lepega božička vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 saj veš...zbiram občutke...dosti ljudi je žalostnih za božička....pa se je delček mene nalezel tega...bo boljše...enkrat grem zdaj...lepega božička vsemA dej no....nea ga seri, mali. Tudi tebi lepega Božička. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Trenutno doma, za nov let bom zdoma, mogla bi pa pospravljat, k nora, pa bluzim. To je moja specialiteta. Kaj pa ti počneš najboljše? znam poslušat otroke zima al poletje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 zima...ki se bliža še kr sem žalosten...pa ne vem zakaj...me pocartaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 hvala...to sem rabil tišina...trenutno ljubljen biti ali dajati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 dajati...ker ko daš,tudi prejmeš.... raje biti v družbi ali sam? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 v družbi...vendar tudi sam ni slabo biti razmišljati ali gledati v dušo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 nisem poet po duši...če bom kdaj postal...mi bo poezija ljubša slap ali deroča reka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 slap..ker je vsak edinstven.. poljub - raje z zaprtimi ali odprtimi očmi? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 z odprtimi očmi...ko resnično ljubim dotik...nežen ali odločen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 odločen..da veš da nekomu pripadaš.. pogled ali beseda? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 besede zapeljujejo...pogled ne vara...sama se odloči sinjemodro nebo ali meglice v jasni noči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 bistvo je očem nevidno...hehe... meglice v jasni noči...ljubim noč... odločen ali neodločen? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 odločen...ko si v svoji praznini...to zaželim just4me or just4you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 to me veliko ljudi vpraša... hehe...oboje...just4me...ampak tudi just4you... prepustim izbiri... s priljubljeno osebo..bi raje odšel na eno pijačo v mesto ali ven v naravo na pogovor? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 težka...avseniki...legende pač ali to me veliko ljudi vpraša... hehe...oboje...just4me...ampak tudi just4you... prepustim izbiri... s priljubljeno osebo..bi raje odšel na eno pijačo v mesto ali ven v naravo na pogovor?narava...v travico ležat se znaš kepat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 in to dobro.. biti v morju ali zemlji? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 v morju....in uživati v njegovi tišini in globini se greva kepat...ko pade prvi sneg? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 tapravi ali umeten? ker letos bo težka... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 tapravi...valjda...bo že...malo še počakaj...pa te nakepam se predaš...v naprej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.