mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ja...ponoči...na morju...najrajši imaš rada samotne zalivčke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 why not? keri letni čas ti je naj? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 poletje...pol pa vse ostalo te lahko nekaj vprašam? (to je samo premostitveno vprašanje..ker se drugega ne spomnim) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ti kr... torej? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 shit...še enega premostitvenega bom rabil a kr te lahko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 kaj pa? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 S 3-emi blond sitnobami. A te kej zebe trenutno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Mene tud ne več, sm si muzko nažgala in ful plesala...zdej mi je v bistvu vroče. Uf, naspala sm se ornk. Sm šla včeraj ob 20h spat in sm do 6h zjutraj spala, šla lulat in pit, pol sm pa še do ene 11h. Žejna. Kaj naj pijem? Vodo al vodo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 probi vodo... as zhe kej shujshala?in.....zakaj ne.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Se šparam za po praznikih. A s ti že kej bl pameten in zakaj ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Se šparam za po praznikih. A s ti že kej bl pameten in zakaj ne? trapast uprashanje....od trapaste babe.... itaQ... K SM NARTABLTAPAMETEN in ZMANKA PAMETIpejt chokolado jest zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 A to je vprašanje? Madona, prov nč te nism pogrešala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 A to je vprašanje? Madona, prov nč te nism pogrešala. me veseli ena redkih, k ji ni blo treba po telefonu razlagat..... me bosh pa zdej mal bl pogosto brala.... a te kle she kdo mara? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 me veseli ena redkih, k ji ni blo treba po telefonu razlagat..... me bosh pa zdej mal bl pogosto brala.... a te kle she kdo mara? zlomk....tralalaMislm, da sam še ti, k mi tko vneto slediš iz teme v temo, k en cuck, k mu s klobaso pred goflo mahaš. Sej, če te dam pa na ignore, mi pa sploh nov treba brat. Sam, klinc, k bom pol prikrajšana za režanje ob branju tvojih stvaritev. Nč, ignore damo na stran, zaenkrat. Zadovoljen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Zadovoljen? luba dusha.....dej vsej tist mal pameti kokr jo premoresh vzet v roketi mene ne moresh zadovoljit....ker pach nochem sexat s tabo.... vset se na bicikl....bosh mela vsej kej med stegnivprashanje? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 luba dusha.....dej vsej tist mal pameti kokr jo premoresh vzet v roketi mene ne moresh zadovoljit....ker pach nochem sexat s tabo.... vset se na bicikl....bosh mela vsej kej med stegnivprashanje? zlomk....tralalaVeč njih se pojavlja ob tem....Zakaj me kličeš Luba in Duša, če sm Pika? Kako pamet vzameš v roke?Zakaj nočeš seksat z mano?In zakaj misliš, da bi jaz s tabo?Kaj pomen vset?Bosh je znamka gospodnijskih aparatov in nima veze z bicikli in stegni, a ne? (sej sm vedla, da znam logično razmišljat )To bo zaenkrat to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Več njih se pojavlja ob tem....Zakaj me kličeš Luba in Duša, če sm Pika? Kako pamet vzameš v roke?Zakaj nočeš seksat z mano?In zakaj misliš, da bi jaz s tabo?Kaj pomen vset?Bosh je znamka gospodnijskih aparatov in nima veze z bicikli in stegni, a ne? (sej sm vedla, da znam logično razmišljat )To bo zaenkrat to. se mi je kr milo storilo pr dushi, k sm opazu de se nch nis spremenila v tem cajtu k me ni blo kle... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 se mi je kr milo storilo pr dushi, k sm opazu de se nch nis spremenila v tem cajtu k me ni blo kle... zlomk....tralala Ti s pa res čarovnik, kr žajfo sam prideluješ. A ne, da ne? Še zmer fejst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ti s pa res čarovnik, kr žajfo sam prideluješ. A ne, da ne? Še zmer fejst. she zmer FEJST okrogla... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Kolk je ura? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 23h! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Zdej morš ti men novo vprašanje postavt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 kaj pa naj vprašam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Kaj te pa zanima? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 trenutno ti... tebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.