just4you 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ne bom...bom nežna zelo ja rad ponočuješ? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 v pravi družbi...vedno boš res nežna z mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ne ne bom, tebe je treba z leskovo šibo po riti spočito ali utrujeno? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ne sprašuj bedarij. A mi prneseš zajtrk, prosim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 I love you too. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Nism. Pa bi bla. Zakaj se tok obremenjuješ z brezveznimi stvarmi? A misliš, da če boš suha, da bo vse ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Če bi bila jaz ali ti bolj suha? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ne, ne verjamem, da ti suhost prinese srečo. Sem bla že suha, pa tud zdej nism glih debela, rečmo, da sm elegantno popunjena, pa nism bla nč bl srečna. Pa tud polno suhih poznam, ki se vse preveč obremenjujejo s tem. Med drugim tudi tebe. Barvam se zato, ker mi je moja naravna barva dolgočasna, obrvi pulim zato, ker oči lepše pridejo do izraza. Zakaj ti to počneš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 jaz se ful dobr počutim v svoji debeli koži? Zakaj se ti ne počutiš dobr? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 ..eh ce si debel mas ceteris paribus vecji potencial za sreco... hidrati pa serotoni pa to... drgac ti pa srece ne more prnest fizicn svet(niti hrana ni popolno telo-nobena od strani te enacbe)... ugled ze... sam to je sam kompenzacija za odsotnost notr. miru... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 rad ješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 rad ješ?..odvisno kaj in odvisno kdaj... ce mi stvar tekne zelo rad... ...bistvo se mi zdi v tem, da pojem tisto kar mi zapase, kadar mi zapase in v koliciniah ki mi zapasejo... in totalno brez guilty feelingov... to se mi zdi, da je en zdrav odnos med clovekom in hrano... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ne sprašuj bedarij. A mi prneseš zajtrk, prosim?v tvojo ali mojo posteljo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 na mojo mizo bi z ali brez glasbe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 na tvoji mizi...bi samo tebe...brez glasbe...da te bolje slišim...iz globine tvoje duše globina ali površina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 na moji mizi z globino duše bi jo poslušal v neskončnost? njeno pesem? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 v svoji neskončnosti...itak slišim...kar hočem slišat...izbira pač enost v dvojnosti ali dvojnost v enosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 enost...........in potem še dvojnost dajva tuki se dobr počutit in bluzit v dvojnosti...... kako se počutiš...v enosti? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 dvojno si prepričana...v svojo dvojnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 prepričana sem v svojo edinost............. v kaj si ti prepričan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 v vse in nič...v meni...kolkokrat ti še naj povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 NIKOLI veČ..............nič. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 bravo... kje boš za novo leto? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 doma in v domači gostilni (privat žurka s privat ognjemetom ) vino ali jegermeister? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 v bistvu ne eno ne drugo ma če moram izbirat....vino kaj te lahko prevzame? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.