mako106 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 vprašaj se...malo globlje srh ali ščemenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 srh me spreletava...ko se spomnim na ............ a se ti vsakič vprašaš globje...in globje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ne sprašujem se več...o samoumevnosti kdaj te je nazadnje...kdo čez koleno dal..in...te...veš kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 danes zvečer...pa ne čez koleno, me je vzel v naročje in mi pomagal celiti rane in tebe? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ma..ne vem točno...bo že enih 14 dni....nisem bil priden...pa me je draga malo čez koleno dala smeh ali solze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 solze sreče? a naj gledam havana nights na trojki ali stalona in banderasa na a kanalu? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 glej rokomet a bo zmaga ali ne? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 bo zmaga dasa al fredi? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 fredi je car učenje ali zabušavanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 zabušavanje, čeprau je učenje bol koristno, samo zakaj bi se če gre brez tega sms : mms Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 mms..pa kaka dobra fotka....... šola....služba...nič od tega? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ne eno in ne drugo...iščem si novo službo izziv ali poziv Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 morje blu-ray al dvd Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 dvd zvezde ali luna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 laško sok:voda Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 voda samoten otok ali havaji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ne isto vprašanje se ponovi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 riž pomlad ali poletje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pomlad, ker mam RD takrat sneg ali voda voda v tekočem stanju.. ustnice ali oči za zajtrk?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 vseeno mi je....samo da je....zajtrk strast ali sram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 vseeno mi je....samo da je....zajtrk strast ali sram strast kiwi ali kaki? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 hm oboje je zakon morska hrana al mehiška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 hm oboje je zakon morska hrana al mehiška oboje je bljek...kitajska je njam.. Italija ali Portugalska? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Portugalska Prešeren.........Kette...........Murn............Gregorčič Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 preseren salsa al tango Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.