strelka02 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 kavica hrib ali dolina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 hrib kapa ali trak za okoli ušes? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 kapa sankanje ali kepanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 kepanje rastlina ali žival? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 človek sonce ali nevihta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 hm...oboje no uživam v nevihti,pa tut sonček je lepo videt.. =) si raje na barki ali v šotoru? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 na barki vzhod ali zahod...ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 vzhod tulipan al vrtnica? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 tulipan sveca al plamen Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 plamen norost ali obvladanje norosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 norost zdrava pokvarjenost al pokvarjeno zdravje Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 zdrava pokvarjenost prirediti si ali urediti se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 prirediti urejenost eks-tra al ne-navaden Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 extra navaden povprečje ali zmaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 zmaga odpuščanje ali sprejemanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 odpustiti in sprejeti greh ali zamera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 greh si za eno igro greha? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 vedno...če le ni preveč pregrešna kaj predlagaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 mah za malo traparij .... da mine čas.... delaš ali se doma razvajaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 razvajam se...v nulo ignoriraš ali toleriraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 toleriram....ignoranca mi je neki najhujšega... kako se razvajaš? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ne-miselni trans...ustvarjanja samega sebe bi me spoznala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ja bi te....na ulici..v kavarni.....v trgovini...ker te že poznam... kaj te omejuje? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 vedno samo sam in kdo sem...če me poznaš...zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 .....marsikaj si...kar nisi še boš.... bereš med vrstivcami? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.