mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ženske so me naučile...drugač itak ne moreš z njimi normalno komunicirat iščeš kdaj...definicijo sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 uf...ja zadnje čase se res iščem...v zmmedi... so za zmedo krivi moški ali ženske? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 če bi razumela zmožnost sinergije med moškim in žensko...tega ne bi vprašala popolna modrina ali neraziskana temota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 neraziskana tema.... obstaja sinergija? vedno? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 izbrati si jo moraš...tako kot vse...potem obstaja...vedno ljubljenje dotikov ali prepletanje grešnih misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ljubljenje dotikov zaradi čustev ali iz užitka ? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 pravi užitek...je v čustvih bi znala sprejeti...nesprejemljivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ahaaaa... k sprejmes nesprejemljivo postane takoj sprejemljivo dinamicnost al monotonost Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 monotonost...enosti me sprejmeš...kot nekaj nesprejemljivega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ja te sprejmem...točn takega kot si...spremenil se boš sam...če boš želel želja po sovisnosti ali neodvisnost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 soodvisnosti...neodvisen sem že kariera ali ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 uf, uf...kariera trenutno... sanjaš o ali živiš.....ljubezen? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 živim in sanjam hkrati si želiš ali že imaš? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 sanjam...živim....ljubim pohlevnost ali karakternost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 imam ...sanje in ljubezen... karakternost preudarnost v besedah in dejanjih ali prepustiti se navdihu trenutka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 bolj navdih trenutka hitro ali zmerno počasi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 vse bolj pogosto....zmerno in počasi rad bereš knjige? kakšna tematika? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 berem...sve redom... tvoja zadnja knjiga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 je se v teku poteza al premik Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 premik...po osvojeni tezi kreacija iluzije ali užitek resnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 trenutek resnice, ki se spremni v užitek vonj po cimetu ali vroči čokoladi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 vroči čokoladi....brez cimeta bi me znala razvajati...tako kot bi jaz tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 glede na to...da znam sebe razvajat.......ne dvomim v to spomladi v gorah ali poletje v Trenti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 v trenti demonska privlačnost ali angelska nedostopnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 kakor komu zivis kot zelis, ko zelis al ko lahko Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.