Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 skalnata ampak sam zato, ker ni tok guzve v tem primeru ponavad. Pomlad ali jesen? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 tezka.... najveckrat raje zgoraj, vendar tud spodaj je kul. odvisno za kaj gre, ce za gore, zgoraj. veliko dobrega ja, ta je ok. uresnicitev VSEH zelja al rajs pol nobene? vas sploh ne dohajam.......... izpolnitev samo tiste želje ki si jo res želim.ne pa kar neki pesek ali skala Spredaj..da te bolje vidim..........in TI Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 hmmm... spredaj ali zadaj... ce gre za komunikacijo, potem spredaj, drugac pa lohk tud zadaj. ne skala ne pesek, rajs recimo trava. dobra vecerja in kvaliteten pogovor ali sex, sam da je, pa recimo nic posebnega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 master... sam ti na sex morda cikas, tam pa ne eno ne drugo, sem za enakopravnost, ce kje, tle. okus ali vonj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 no comment predigra dolga ali kratka ne grem se večččččččččččč grem domov........ sam dobr pa ja ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 brez belo al rdeče vino Audi, sva midve dons čist usklajeni ... dolga Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 v perilu rdece vino (belga SPLOH ne pijem) predigra, ravno pravsnja, predolga itak pomen, da ni prava morda oz. v dolocenem cajtu se prevesi v igro tale predigra, ce je rpedolga, pa nekaj manjka. Vznemirljivost in spremembe ali varnost in udobje? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 vznemirljivost ... udobje je prehitro dolgočasno brez sprememb sonce ali luna Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 divje Luna Jutro ali vecer? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 enkrat dolgo, ce je dobro, sicer 1x hitro pa ciao. amerika al avstralija? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 oboje kje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ustnice smeh ali jok? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 smeh grmenje in bliskanje ali to, da cel dan počasi dežuje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 morje kokakola ali fanta? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 MOORRJEEE!!! COCA COLA analogni ali digitalni fotoaparat? Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 digitalni seveda... gledati zvezde...sam ali v družbi?? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 v družbi alfa romeo ali audi Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 v družbi alfa romeo ali audiAlfa Romeo kot poglavar ciganov povrtnine al mesnine? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 povrtnine a se katera javi za masažo Leeona..k ga gleženj boli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 v Lj govoriti ali poslušati Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 hudički pes ali maček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 pes iluzija ali rasničnost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 resničnost skok z padalom alo popotovanje z balonom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 popotovanje z balonom toplice ali morje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 oboje rdeča al oranžna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.