mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 najrajši hipnotizirat...da je zihr po mojem amen ali smeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 amen?? za zihrat se prepuscenosti al se prepustit sigurnosti Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 največja sigurnost...je v prepuščanju...vsemu in niču child in time or sailor of the unknown Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 sailor out time sledis al te vlece Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 child in time si veren ali ateist? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 sledim...sebi...in vsem dvorjenje ali ovijanje child in time si veren ali ateist?hm...recimo...ateist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ovijanje zavijanje prepletanje obramba al umik Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 umik...je tudi svojevrstna obramba čar enosti ali globina joka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 globina joka... veselje ali žalost? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 veselje...da mi je uspelo žalost obuditi stik ali precep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 stik jutro ali dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 jutro....sobotno sibirija ali savinjske alpe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 kamniško savinjske alpe... zajterk ali kosilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 zajtrk...ravnokar modrovanje ali pametovanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 vsakega malo ples ali fitnes Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ples Sladko al slano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 sladko diskoteka ali bar? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Če se mi pleše, diskoteka, če s emi pa čveka, pa bar...se prav, trenutno diskoteka, ampak prazna, z mano pa en u iber fejst tip, k obvlada ples, jst v seksi obleki, k ma tako hudo vrtljivo krilo, globok dekolte, rdeča je, pa petke mam, pa mrežaste nogavice, dedc pa v obleki, lepo diši in me vrti... Kam pa pridemo brez domišljija Počasna muzka al spidi gonzales? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Če se mi pleše, diskoteka, če s emi pa čveka, pa bar...se prav, trenutno diskoteka, ampak prazna, z mano pa en u iber fejst tip, k obvlada ples, jst v seksi obleki, k ma tako hudo vrtljivo krilo, globok dekolte, rdeča je, pa petke mam, pa mrežaste nogavice, dedc pa v obleki, lepo diši in me vrti... Kam pa pridemo brez domišljija Počasna muzka al spidi gonzales? spidi gonzales tvoj moški/ženska naj bo....? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 tak kot je... maš doma kako domačo živalco? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 O, madona. A maš cajt celo noč tole brat? Ok, na brzino....ČIST! Diši, nasmeje me, on me osvaja, gentleman, se prav, da je dobr vzgojen, bonton mu ni španska vas, ni suh, ma čas zame, zna dat iskren kompliment (madona, kej dobrga bo pa že najdu na men ), ma svoje cilje, ni dolgočasen, ni lažnivc, ni afna, ma svoj stil, zdravo samozavesten, si vzame čas zame, se rad sprehaja, mečka, pa zaželjeno je, da zna plesat (hehe - ni pa nuja, no) Ok, več al manj sm. Zahtevna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ja, priznam. si nočno ali jutranjo bitje ? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Nočno bitje. A to se ti zdi zahtevno???? Al si ti zahtevna? Ok, no, zdej pa res umiram od firbca, kakšen je pa tvoj idealen partner? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Nočno bitje. A to se ti zdi zahtevno???? Al si ti zahtevna? Ok, no, zdej pa res umiram od firbca, kakšen je pa tvoj idealen partner? sem mislila,da si mene vprašala, če sem zahtevna glede moškega bi pa lahko od tebe prepisala...dodam:ne sme bit mamin sinček :xx!: barva las? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Aha, ok...se mi je zdel pol, da si najbrž zase misnla. Ja, to pa itak...mamini sineti bejžte... Barva las...moja trenutno prelivajoča se med temno rdečo in črno. Mela bi pa neke vrsto korenčkasto blond....ne znam ubesedit...mogoeč neki tazga, k Vesna Dolenc, zdej Jankovič. Letenje z balonom al skok s padalom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.