sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 skok s padalom najbolša knjiga, ki si jo prebral-a? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ok, nom rekla Harry Potter, k lohk par ljudi s foruma mozolje faše. To je pa zelo težko rečt, k sm jih tolk, da....pojma nimam. Zakaj uporabljaš oba spola pri spraševanu vprašanj? Sej ti sam jst odgovarjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ja kaj pa vem, mogoče kakšen moški osebek vmes uleti kaj je zate spoštovanje? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Hm...mater, maš težke...morm prov razmišljat zraven, da ti odgovorim po reglcih. Spoštovanje....dopuščanje človeku, da dela to, kar si želi, ga pri tem ne ovirat, pustit, da je to, kar je. Kar je včasih svinjsko težko, ker bi prevečkrat radi, da se drugi obnašajo v skladu z našimi pričakovanji. Sebično, a ne? Kaj je zate olika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 dobr si tole opisala ja, mal pozna ura za razmišljat merilo obnašanja...vodič po obnašanju...samo to in nič drugega kaj rada ješ? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Če me boš vprašala česa NE jem rada, bo seznam občutno krajši. Na kakšne načine pritegneš pozornost ljudi, ki te ne opazijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 na luninem forumu se grem vprašaj me in take zadeve Ne, sej se hecam. Pa kaj, če me ne opazijo. No za kakšnega tipa bi se že potrudila mal zrihtat,... Kaj zdaj nimaš, pa bi zdaj imela?(ma sem zakomplicirala ) Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Več stvari je, ki jih želim: Boljši job, se pravi, da gre z veseljem delat, da se dobr štekam s sodelavci, da je spoštovanje, ni hinavstva, rivalstva, pa metanja polen pod noge....pa še marsikej zravn.Da bi bla bolj pridna, zagnana, več volje do učenja, športanja, se bl mela rada... TO je nekak to. Pol bi itak sčasoma mela še vse drugo. Samska al v vezi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 V vezi. Kaj se učiš? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 NIČ! Mogla bi pa še 3. izpite narest, da pridem v 4. letnik, pa so dolgočasni, težki, nezanimivi za crknt. :xx!: A si predstavljaš, da si z nekom celo življenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ja, samo da mi pusti "dihat". Tvoja najdaljša veza je trajala...? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Rečmo, da velik premal. A si želiš poroke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ne, mi nič ne pomeni. Po čem bi se te najlažje zapomnila? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Hmmmmmmmm....po smehu, po mojem. Kaj pa jaz tebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 po žalostnem pogledu mi vsi zmeraj pravijo, če sem žalostna.mene pa kar razganja...sam tak pogled imam pač imaš raje večjo ali manjšo družbo? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Manjšo, intimno. Pol maš zihr rjave očke. (uf, me zebe) A si kej zaspana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ja, rjave mam zdej pa sem res že zaspana, grem spat...papa Sej boš dobr spala, a ne? Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Jst grem tud, k sm čist premražena.Veš, da bom. Ti tud lepo ajaj. Papa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 raje hodiš v lepem sončku ali z dežnikom v dežku? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 po dežju...ko se v daljavi svetlika sonček premočena do kože ali razgreta do bistva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 z mavrico ne? premočena vsekakor... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 z mavrico...brez nje se ne da živeti gola ali razgaljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 hehe...to pa naj ostane skrivnost kako preživljaš nedeljo? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 nedeljsko....kosilo....kavica pod pohorjem...mogoče grem še malo plavat burja ali sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 lep sonček je tuki z eno besedo opiši življenje ki si ga do sedaj preživel..?.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.