Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Čokolado sm že, tko da... masaža al sex? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Eh, đabe...kača...pajk fuuuuuuuj Kačo sm že mela na rokah...ta pravo, da novš spet kakih pokvarjenih misli mela. jogurt al skuta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Banana...ta prava in ta prava To si ti kriva, da take pišem! maslo al margarina? Lačna sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Pf...kakšno vprašanje je pa to...Pariz, definitivno...je več za videt. Grčija al Španija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Hmmm...na krušni peči se lohk mečkaš, v kaminu pa ne. Uf...romantika s svečkami al listi vrtnce, raztresenimi po postelji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Hmmm...na krušni peči se lohk mečkaš, v kaminu pa ne. Uf...romantika s svečkami al listi vrtnce, raztresenimi po postelji? nič od tega..nisem fency -šmensi... tehnika ali dolžina?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 perverznost dobra rit ali veliki joški?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 koka kola Kolo ali rolarji? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 kotalke ...včasih zjutraj ali zvečer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 zvečer 1 dan posta s hrano al sexom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 ponavadi žurirat...sam dans pa spat gledat na tv-ju grozljivko al kriminalko? Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 odvisno, sploh od družbe... kok me lulat Aha..vprašanje...zakaj vsi v tej temi sprašuejte al eno al drugo....sej lahko karkol sprašujemo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 hm...nimam pojma ...temu primerno naslednje vprašanje...se sprašuje karkoli ali ne? Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Seveda se. Tako se je vsaj začel. No... a se želiš poročit? To nism zdej zaprosila koga...sam zanima me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 nekega dne ja. maš brata, sestro? Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 ma, sestro. Kok otrok bi imel-a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 3 ali 4 se ti vidiš poročeno oz. bi se poročila (tut ni predlog ampak vprašanje )? Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Bolj ne kot ja. Čeprov bi bla zelo počaščena, če bi me človek, ki bi ga brezpogojno ljubila, zaprosil....samo, to se mi zdi tko...mal pravljično preveč...si ne predstavljam, da bi bla z nekom 50 let srečna. A rad-a plešeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 full kam najraj hodiš vn? privat fešte, klubi, ...? Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Bolj privat fešte..klubi v LJ so bolj :xx!: Kateri šport ti je najbolj beden? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 ker se rad pogovarjaš Ravel ali Mozart? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Oba mata svoj čar. Ples al šport? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 ples in sicer v kakšnem KMŠ ali podobni luknji, kamor greš PLESAT in ŽURAT (zaradi sebe) in se ne kazat. po lokaciji najboljši zastonj parkplac v LJ (center)? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 hm, v mariboru bi še šlo, ampak v ljubljani pa nimam pojma ...najljubši film? Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Apokalipsa danes sirov ali mesni burek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.