mako106 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 iščem ritem...v sebi...a ga slišim samo iz okolja slediš ritmu ali si ritem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 sem... mahjn ritem v skupnem ritmu... nevihta zivlenja al pot citega ravnovesja Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 ravnovesje...neviht in kaosa slepilo ali bleščilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 blescilo pogrezanje vecera al vstajenje jutra Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 vstajenje jutra....seveda če je le noč bila zanimiva duhovno stremenje ali poduhovljeno dojetje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 dojetje kje obtici jutro, ce noc ni zanimiva? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 v prijateljstvu srečevati ali spoznavati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 kakor kdaj samostojno ali v skupini? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 zakaj ta forum postal tak dougčas? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 nimaš prave konkurence...pol pa ti ni zanimivo ej...lahko pa se grema mornarčka....da ti tvojo šapico...malo pretegnem....pa da vidim...če te je res tolko v gatah....kolko praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 kje, kdaj? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 takrat...ko te bo dovolj v gatah kje...pa ti povej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 jah u gatah, to lahk pr men sam ženska ocen, to je relativen podatek, kaj je za katero dovolj ma meni je vseeno kje, sam da se da pivo dobit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 ok...samo mi še moraš kaki mesec dat....da se pripravim...na takega siledžijo kot si ti...da mi roke nea zlamaš...hecam se...dovolj bo...da te toplo in zapeljivo pogledam v tvoje prekrasne očke...in tvoja nežna dlan...se bo stopila z mojo...in se ji predala sem gledal enkrat eno oddajo o hipnozi...pa so tam rekli....da to tako deluje al sem to že enkrat poiskusil...hm ne vem...sem že pozabil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 hmmmm ja, hipnoza al pa moč misli... maš prou... ma stari pustmo to, men je pivo čist dovolj dobra hipnoza Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 boljš pir...ko da ti roko polomim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 fight or not to fight Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 not to pozabljivost al izguba spomina Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 pozabljivost zakaj nisi tisto...kar verjameš...da veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 verjet al vedet Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 tisto je bilo bolj vprašanje samemu sebi...kot tebi vedeti hladne oči ali hladno srce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 postane hladno, ko neha utripat... dokazano! nevaren al predrzen Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 malo predrzen svetla izjema ali delček nebes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 delcek izjeme zvezdna oddaljenost al nektar blizine Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 oddaljenost bližine svet v malem ali kolo sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.