kapica 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 ker odgovor... zakaj/cemu sadna kupa al banana split Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 banana split pobegniti ali počakati na dež Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 pocakat na dez drhtenje al valovanje vodne gladine Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 kdo ve, kdaj bo ta druga rumena kockica pod Aarwen dobila obraz??? Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 kdo ve, kdaj bo ta druga rumena kockica pod Aarwen dobila obraz??? bo takrat se rumena? vsekakor bo obraz, ko bo dovolj "kilometrine" lahko pa vzames... nevem... alkoholca pa narises ucke in ustnce... magar v vse kockice kocka brez robov al krog z robovi Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 okroglost...brez vsega sinji galeb ali siva čaplja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 sinji galeb lahka nevihta al dobr triler Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 lahka nevihta črna oblačila ali bel modni dodatek? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 bel dodatek metulj al kresnicka Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 bo takrat se rumena? vsekakor bo obraz, ko bo dovolj "kilometrine" lahko pa vzames... nevem... alkoholca pa narises ucke in ustnce... magar v vse kockice kocka brez robov al krog z robovi hvala za nasvet! joj, pa ravno nima toliko časa, da bi tu "kilometrine" nabirala... obraz okronan s poljubom Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 ok be the one or be the two Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 one kdo al kaj Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 kdo si ali nisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 si zunanja posledica notranje bede al notranjega obilja Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 sem posledica...vsega po malem iskanje križišč ali brezpotij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackCat 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 križišč po moje upor ali konformnost? Citiraj ... How do you sleep, while the rest of us cry ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 konformnost se rada zaletavaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 niti ne logika ali intuicija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 nekaj vmes spopad ali potres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 skrivnosti ali resnice, katere se bojijo? Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 tisto 2. lakota ali sitost? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 lakota ali lačen Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 to je isto. Neko tele mi je v tej že itak zasmrajeni Ljubljani pod oknom prižgalo še čik. Naj po njem polijem čisto vodo ali vodo pomešano z WC račko? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 z racko...brez milosti hec ali smrtni greh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 hecni smrtni greh opazovati ali biti opazovan? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.