mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 tu nekje...vmes slišiš neslišnost...sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 slisim? na-a... ustvarjat al sprejemat ... mir Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 biti...mir nič in vse ali nič ali vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 in gledat predstave al videt opazovano Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 videt bližina bližnjega ali bližina daljnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 blizina je lepota nacin kako videt stvari al je posledica svetlobe v srcu Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 način...namen...svetloba...vse gre skozi srce že veš kdo si...ali še nisi slišala tišine...v sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 ___________________ globina povrsine al globina globine Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 širina globine nobody or everybody Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 everybody... everywhere... v soncnem dnevu al pod zvezdami Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 poletna noč...pod zvezdami utrinek ali delfin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 utrinek v vsakem dihu al v vsakem koraku Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 dihu opisati ali orisati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 opisat z orisanjem selestenje listja al bucanje valov Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 bučanje valov dežna kapljica spomina ali ocean pozabe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 to dvoje je praktično isto. imam za zlikat hlače, kratko majico in majico z dolgimi rokavi. se javiš? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 to dvoje je praktično isto. imam za zlikat hlače, kratko majico in majico z dolgimi rokavi. se javiš?ja....če boš ti zraven prah brisala...in z ritko migala predigra domačih opravil ali igra resnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Ja mogoče še imam celo tatoo na riti, ki mi ga je Pika zadnjič narisala. Predigre na maram. Poigre tudi ne. A ti pa? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 maram..igre preteklost užitka ali prihodnost želja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 hehe ... jaz si želje in kar sproti uresničujem a greš na piknik? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 me ni noben povabil a ti greš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Ne grem. Mi družbe tistih forumašev, ki jih želim srečat, ne manjka. Zakaj se pa sam ne povabiš (kot vsi ostali)? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 ko sem pa mau...sramežljiv narava igre ali igra narave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 igra narave makrokozmosa al mikrokozmosa Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 mikrokozmosa gledati večnost ali slišati neslišnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.