emmzi 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 zmoznost pogleda v globine mene =) Feng shui da ali ne? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 pa....če nimam kaj bolj pametnega za počet....tud lahko just do it or do what you want Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 oboje poletna rekreacija ali poletno polezavanje? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 poletna akcija globina nemira ali površina miru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 z motorjem palacinke z nutelo ali marmelado? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 plavanje goreti ali tleti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 oboje Boriti ali braniti? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 tezka izbira ... ampak klavir. kaditi ali ne kaditi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 ne kaditi vezalke da ali ne Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 ne, če ni treba zadrga ali ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 daaa začetek konca ali konec začetka Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 radio poleti morje ali hribi? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Ljubjana je ljubljena. Nežna strast ali strastna nežnost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Strastna nežnost Pluton ali uran? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Si me pa dobila. Nobeden, res ne. Sonce ali Jupiter?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Sonce Mlaj ali polna luna? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Polna Luna z dobrimi aspekti. Luna v Ribah ali v Tehtnici? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Polna Luna z dobrimi aspekti. Luna v Ribah ali v Tehtnici? V ribah...seveda... Posesivka ali obsedenka? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Spet nobeno, če sem obsedenka trpim jaz, če posesivka še kdo drugi. Nič ne bo. Prijetna tišina ali čudovita melodija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2007 prijetna tišina avtocesta ali stranska nepoznana pot Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 stranska nepoznana potravnina ali krivulja? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Krivulja Breza ali hrast? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 tišina, da lahko slišim nežno glasbo v sebi sanjati negativne stvari oz. dogodke ali ne sanjati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Pica, pica. In če že burek, sirov. partner ali ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 banja (lohk je tut masažna ) tuširanje ali kopel ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.