Skoči na vsebino

vprašaj me

klarus

Recommended Posts

Pri godbi, sem 4 leta igral trobento, potem sem v norih letih pel v enem punk bendu, potem sem se totalno navdušil za progresivni rok (emerso, lake & palmer, triumvirat, musorosenbah) in sem sanjal, da bom igral hammond orgle a ko sem začel vadit, sem ugotovil, da imam premalo talenta in premalo volje za tako zahteven repertoar. Pol sem pa pustil vse skupaj.

Ti, si ali igraš kje?

Let it be a bee.
Deli na socialnih omrežjih

kmalu začnem peti v enem bandu..pa verjetno se bom še kitaro mogla naučit igrat

si kdaj poskusil/a zaigrati na cerkvene orgle?

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

si kdaj poskusil/a zaigrati na cerkvene orgle?

Da in ugotovil, da bi si prej moral nabildat prstne mišice x:)x .

hammond orgle... kaj za icon_smile_evil.gif pa je to?

Super stvar, zvok lahko podoben cerkvenim imaš pa možnost ta zvok obarvati, kot ti paše.

Po obojem, a po drogu je lažje (mlahavo - trd(n)o).

Prirejeno ali laž?

Let it be a bee.

Tega se učim in se moram naučit. Do sedaj se male stvari dajal sprot ven, one hude pa iz strahu, da bi jo izgubil, tlačil, dokler ni popustil ventil, potem pa veš, ... pizdarija, sam prizadet hočeš in ne podat resnico.

Z drugimi (le pri njej nisem upal) pa se mi zdi, da kar takoj dam ven, saj zdi se mi.

Ti?

Let it be a bee.

Navadno pivo, pol se ga pa nažrem do konca in sem sam seb super, kajti tak za žejo najraj pijem vodo in to s pipe, dokler jo bom še lahk, pivo, na splošno alkohol mi po okusu ne sede najbolje.

Vedno sem bil bolj dovzeten do drog in eksperimentiranja z njimi, vsaka, ti da drugačen trip. To je bilo ene 8 let, nazadnje sem še sam travo kadil, ko pa sem priznal (pred kratkim), da mi tud to ne paše več, no ja občasno še sem se pa po 13ih letih streznu. Evo.

Ti, kak je kaj pri tebi na tej bazi izkušenj?

Let it be a bee.

Guest Mačona

motiv je zgolj radovednost in želja po zabluženem odklopu, eksperimentiranju s svojim umom in čuti, a motiv ni dovolj močen, oz. niti ni prilike, prilika sicer dela tatu, a to še ne pomeni, da bi se prilika in želja uskladili ... sem razpoloženjski človek.

si čvekica?

Ma me zna kar odnest ja.

Pri meni je bil motiv, kako potlačit vse v sebi in se s tem ne ukvarjat. Ko bi to, kar danes vem, vedu 18 let nazaj, eh, pa kaj govorim, sem bil samo občutljiv in na mamo do konca navezan otrok.

Ti, si čveka (ne mislim trercialka)?

Let it be a bee.

Guest Mačona

včasih sem tudi tercialka, ampak to samo zaradi motene koncentracije, pa včasih sem preveč osredotočena nase, pol pa nič ne slišim, samo poslušam in tud skačem iz teme na temo, brez vsega smisla ... ti pravim ... razpoloženjski človek.

čvekica tak na obdobja, recimo danes totalno. sicer pa bolj molčeče ali pač zadržane sorte, ki se ne boji tišine in ji tišina ni moteča, prej dobrodošla.

obžaluješ kaj za nazaj (razen tistega "ko bi vedu")?

Sej pravim, da sem čveka x:)x . Pa hvala, ker me ne obsojaš.

Defenitivno jesenska iz pisane palete listja. Potem bi hodil po njej in bo tak šumelo.

Si želiš živeti v mestu ali na podeželju?

Let it be a bee.

Guest Mačona

ni kaj obsojati.

mah ne vem ... se iščem ... lahko se prilagodim obojemu, si vzamem za lepo, a ne vem, kaj si resnično želi neobremenjen človek v meni ...

ti?

Tudi jaz sem v fazi, ko se iščem, za nobeno mojo željo več ne stojim, poskušam jo izživet in pri tem ugotovit ali sem to res jaz.

Totalno vse se mi je podrlo, tak v men, kot v fizičnem, sem pa vesel, končno bom poneki časovni periodi ugotovil kaj si želim.

Jaz bi rad živel v mestu, takem srednjem npr. v Celju, ker se mi zdi, da če bi živel na podeželju, bi narava izgubila ves čar in se nebi imel več kam umaknit, nikakor pa ne v majhnem kraju, kjer sem sedaj, ko sem doma pri starših, se nikakor ne moreš zgubit in ostati neopazen v očeh drugih.

Boš vidla, da nama bo uspel se ˝razdemonizirat˝ in ugotovit, kaj nama paše.

Si zadovoljna sama s sabo in s tvojimi cilji (demone odčrtaj)?

Let it be a bee.

Guest Mačona
Tudi jaz sem v fazi, ko se iščem, za nobeno mojo željo več ne stojim, poskušam jo izživet in pri tem ugotovit ali sem to res jaz.

Totalno vse se mi je podrlo, tak v men, kot v fizičnem, sem pa vesel, končno bom poneki časovni periodi ugotovil kaj si želim.

Jaz bi rad živel v mestu, takem srednjem npr. v Celju, ker se mi zdi, da če bi živel na podeželju, bi narava izgubila ves čar in se nebi imel več kam umaknit, nikakor pa ne v majhnem kraju, kjer sem sedaj, ko sem doma pri starših, se nikakor ne moreš zgubit in ostati neopazen v očeh drugih.

Boš vidla, da nama bo uspel se ˝razdemonizirat˝ in ugotovit, kaj nama paše.

Si zadovoljna sama s sabo in s tvojimi cilji (demone odčrtaj)?

če odčrtam demone, vem, da sem po dolgem času ponovno tam, kjer sem že bila in vedela, da je to to, zdaj sem pa spet prišla nazaj k tistim starim ciljem. imam še neke druge občasne visokoleteče želje/cilje/vzgibe, a se jih nima smisla še lotiti, najprej tisto, kar sem zanemarjala in me zdaj spet izpolnjuje. za visokoleteče pa rabim še dosti doživeti, izkusiti, ker nočem blefirati.

s sabo sem pa nad zadovoljna. ker - ali sem popolnoma ali sploh ne. tukaj pa ni vmes. vsaj ena stvar. ali izživet, lepo osončen ego ali pa potlačen, sovražen ego.

tlačiš kaj svoj ego?

Fulll, kar je po mojem narobe. Ego je treba prepoznat, mu dovolit, da se izrazit in potem mu povedat, da to nisi ti (seveda, ko veš kaj si) in ga odpustit, da ne bom rekel odgnat.

Čeprav ga danes, tu kar tlačim, sam res nebi rad ta forum spremenil v nekaj ala vrnica.net x:)x .

Si pa tako lepo napisala, vidim, da se res iščeš, sam bi lahko napisal čist enako, le da me mogoče povdarjam mogoče ne meče več tolk iz ene skrajnosti v drugo, kot me je še pred nedavnim. Boš vidla s cajtoma bo ferkevnca nihanja čezdalje manjša, eno malo valovilo pa bo vedno.

Mačona, pa se mi le ne zdiš ta mačevistična x:)x , sem vesel, da je tak. Danes sem sploh nekam vesel (skoraj skrajno).

Si doma ali v službi, faksu.

Let it be a bee.

Guest Mačona

dobro tole o egu, se kar strinjam.

saj so tale nihanja lahko tudi raziskovanja. saj so. samo, da te ne uničijo. eh, mam še cajt. nočem bit skoz enaka. bi samo sebe dolgočasila. pa druge tudi. raje presenečam in šokiram. x:Ix

jaz mačevistična? :eek: ja včasih sem bolj yang, ker se bojim biti yin ali pa ne vidim drugega izhoda kot yang. kar je pa pri meni vulgarno, nizkotno in tako je zaradi potlačenega egota in smiljenja sami sebi. drugače pa ena najbolj nežnih duš, jaz mislim no. danes je itak dan za veselje. ga lepo delimo. x:)x

dobesedno? doma. sicer pa študiram.

te kdaj tepe površnost, da moraš ponavljati izpite (življenjske)? ampak striktno površnost alla zaletavost?

NE vem, na življenske izpite gledam tak, da nikoli ne moreš padit, ob vsaki situaciji se nekaj naučiš, da se pa situacije ponavljajo, pa gledam kot na stopnice, ki te vodijo v naslednjo etažo, ponavadi pri neki normalni etažni višini jih je 16. Nekateri preskakujejo po dve, jaz bolj sodim med one, ki se vzpenjajo po eno, pa še odpočit si moram na vsake par stopnic, zaradi straha, kaj me čaka tam gor x:)x .

Površen ponavadi nisem, je pa res, da za malo katero stvar začutim tisti pravi interes. Zaletav sem pa zelo in si velikokrat polomim roge.

Kar pa se tiče izpitov na faksu. V 10 letih mi je uspelo naredit 20 izpitov ob tem, da sem 8 let bil redno na faksu (v njegovi okolici mislim). Ampak drugače res nisem mogel, preveč potlačene bolečine sem nosil s seboj, zato sem moral skoz bežat pred seboj. Bežal pa sem s pomočjo omamljanja in s kolesarjenjem. Sedaj so mi kolo ukradel, to zakajanje vidim, da ne pelje nikamor, pa mi ostane samo še soočanje s samim seboj.

Kaj študiraš?

Let it be a bee.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...