Skoči na vsebino

vprašaj me

klarus

Recommended Posts

Guest Mačona
NE vem, na življenske izpite gledam tak, da nikoli ne moreš padit, ob vsaki situaciji se nekaj naučiš, da se pa situacije ponavljajo, pa gledam kot na stopnice, ki te vodijo v naslednjo etažo, ponavadi pri neki normalni etažni višini jih je 16. Nekateri preskakujejo po dve, jaz bolj sodim med one, ki se vzpenjajo po eno, pa še odpočit si moram na vsake par stopnic, zaradi straha, kaj me čaka tam gor x:)x .

Površen ponavadi nisem, je pa res, da za malo katero stvar začutim tisti pravi interes. Zaletav sem pa zelo in si velikokrat polomim roge.

Kar pa se tiče izpitov na faksu. V 10 letih mi je uspelo naredit 20 izpitov ob tem, da sem 8 let bil redno na faksu (v njegovi okolici mislim). Ampak drugače res nisem mogel, preveč potlačene bolečine sem nosil s seboj, zato sem moral skoz bežat pred seboj. Bežal pa sem s pomočjo omamljanja in s kolesarjenjem. Sedaj so mi kolo ukradel, to zakajanje vidim, da ne pelje nikamor, pa mi ostane samo še soočanje s samim seboj.

Kaj študiraš?

interesting. jaz pa mislim, da ljudje kar padamo na enih in istih izpitih, ki se sicer pojavljajo v v nekih podobnih situacijah, a v tako različnih oblikah, da mogoče niti ne zaznamo, da imamo priložnost kaj spremeniti. kje je potem še pogum, energija, moč, vztrajnost, znanje ... itak se LAHKO učiš ob vsaki situaciji, ampak če HOČEŠ. če nočeš, se ti ne da, se skrivaš, tlačiš, zanikaš, se bojiš, te bo vedno znova tepla ISTA STVAR ... pač v drugačni obliki. samo videt moraš, da gre za eno in isto stvar.

verjemi mi, nihče ne more nič preskakovati! tak bi bil Bog. počitek je seveda nujen. x:)x vse ob svojem času. pa Bog Saturn že poskrbi za vse. on nam tudi daje izpite.

ko ti ne preostane nič drugega kot soočenje s samim seboj, maš končno priložnost, da se zaneseš nase in ne bicikl/travo/druge/whatever ... in nekaj narediš zase. to je dobro. me too trenutno, toliko potlačene bolečine, no bolj zanikanja .. hočem it čist nazaj k sebi, vse me je preveč zapacalo/zmedlo/pokvarilo. zdaj živim bolj v osami, kar mi blazno prav pride, pa sem se najprej upirala.

študiram slovenstiko in germanistko ... pa kdaj bi še kaj ... nekaj nekoč zase, brez pravega namena.

študiram...kak ne bi bil zaposlen

pogled...na levo ali desno

kera študijska smer ... po moje kar pogosto izbrana. x:Dx

pogled naprej. x:)x

spomladansko čiščenje ali zimsko spanje?

Deli na socialnih omrežjih

ciscenje... ne ravn spomladansko

svobodna volja al svobodna izbira ravnanja

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

interesting. jaz pa mislim, da ljudje kar padamo na enih in istih izpitih, ki se sicer pojavljajo v v nekih podobnih situacijah, a v tako različnih oblikah, da mogoče niti ne zaznamo, da imamo priložnost kaj spremeniti. kje je potem še pogum, energija, moč, vztrajnost, znanje ... itak se LAHKO učiš ob vsaki situaciji, ampak če HOČEŠ. če nočeš, se ti ne da, se skrivaš, tlačiš, zanikaš, se bojiš, te bo vedno znova tepla ISTA STVAR ... pač v drugačni obliki. samo videt moraš, da gre za eno in isto stvar.

verjemi mi, nihče ne more nič preskakovati! tak bi bil Bog. počitek je seveda nujen. icon_smesko.gif vse ob svojem času. pa Bog Saturn že poskrbi za vse. on nam tudi daje izpite.

ko ti ne preostane nič drugega kot soočenje s samim seboj, maš končno priložnost, da se zaneseš nase in ne bicikl/travo/druge/whatever ... in nekaj narediš zase. to je dobro. me too trenutno, toliko potlačene bolečine, no bolj zanikanja .. hočem it čist nazaj k sebi, vse me je preveč zapacalo/zmedlo/pokvarilo. zdaj živim bolj v osami, kar mi blazno prav pride, pa sem se najprej upirala.

študiram slovenstiko in germanistko ... pa kdaj bi še kaj ... nekaj nekoč zase, brez pravega namena.

Se čist strinjam. S stopniščno ramo pa sem tak mislil na ponavljanje enih in istih situacij in z vsako stopnico se situacija ponovi, le da vidiš njen namen, vzrok še bolj poglobljeno.

Bom poskusil pazit na pravopis x:)x .

Jaz kot kozorog, mi valada kateri palnet, jupiter ali saturn. Vem da eden od teh dveh, sem že vedel pa tud pozabil. Te sprašujem, ker sem videl, da se ukvarjaš tud z astrologijo, pa da bom vedu točne koordinate vnest za mojo jedrsko konjico, da ga razstrelim. Samo meglo mi tala.

Potoček...

Jasa ali gozd?

Let it be a bee.

Guest Mačona
Se čist strinjam. S stopniščno ramo pa sem tak mislil na ponavljanje enih in istih situacij in z vsako stopnico se situacija ponovi, le da vidiš njen namen, vzrok še bolj poglobljeno.

Bom poskusil pazit na pravopis x:)x .

Jaz kot kozorog, mi valada kateri palnet, jupiter ali saturn. Vem da eden od teh dveh, sem že vedel pa tud pozabil. Te sprašujem, ker sem videl, da se ukvarjaš tud z astrologijo, pa da bom vedu točne koordinate vnest za mojo jedrsko konjico, da ga razstrelim. Samo meglo mi tala.

Potoček...

Jasa ali gozd?

ja, tako nekako ... govorimo o isti stvari, ki si jo mogoče vsak predstavljamo oz. doživljamo v rahlo različnih odtenkih, potem pa z besedami zapletemo.

zaradi mene se ni treba obremenjevati s pravopisom. to je ena stvar, do katere imam veselje , ampak se na forumu z njo ne ubadam preveč.

Saturn te zaznamuje kot vladar tvojega Sonca (Kozorogu pa vlada planet Saturn). ne deluješ mi kot tipičen Kozorog ali človek z močno poudarjenim Saturnom v karti. Saturn ti ne tala megle. nikakor! Saturn ne pozna nobenih odtenkov, nobene šale, Saturn je zelo resen in zemeljski in hladen. (meglo bi ti talal Neptun) Saturn je odgovoren ravno za strah in poleg tega za počasen, a ZANESLJIV in TRDEN razvoj. lahko si mu samo hvaležen. kar TI spremeniš, je na trdnih temeljih, več ne gre nazaj, pač pa samo naprej, to je Saturn oz. ti poklanja vse tole za tvoj trud in vztrajnost.

če praviš, da si sanjač in še vse drugo, kar sem brala, obstaja tudi velika verjetost, da te poleg Saturna zaznamuje tudi Neptun. ta je mojster iluzij, sanjarij, pobegov, drog, pa tudi mehkobo daje, sočutje, umetniški nadih, mehko dušo, ki pa se (žal) hitro pusti zapeljati kamorkoli, ker ima čisto mali ego, pa ne samo to, nima nobene smeri, pač plava s tokom, ima tudi šibko voljo, treba ga je voditi, spodbujati in nesebičen je, zato lahko tudi propade. Neptun je vladar znamenja Ribi. nisi baje Strelec v podznaku? potem je čisto možno, da si tudi Neptunovo dete.

gozd.

kaj si torej v podznaku?

Rad delam, kak se že temu reče lastne besedne skovanke, saj ne vem kak se reče tvorjenju novih besed. Nobenega bita ni v tem horo®skopu.

oboje ne moreš bit. icon_smile_big.gif

Saj pravim, da ne vem, ena mi je tak povedala, je po čist možno, da sem vse skup pomešal, ne vem.

Tak zdaj je pa ura tri, pa grem domou nekaj pojest, pol pa mal na sonce.

Preživi lepo popoldne, se mogoče še kaj pišemo, moram popoldan še nekaj naredit.

LP

Let it be a bee.

Guest Mačona

videla ga v slikah pred očmi, kako joče in si želi biti nahranjen, oskrbljen z ljubečnostjo ... sanjala ga, kako ga v rokah drži neka mati in ga noče podojiti, žalostno je jokal, videla sem mu v usta, imel je vse štiri modrostne zobe (gnile), ostalih ne, in jaz sem rekla sama sebi, treba ga je podojiti. pomenljivo ...

dosti sanjaš? mislim ponoči?

Guest Mačona

moj ideal je zlata sredina ... gibam se zgoraj in spodaj ... ima svoj čar ... jokam pa za idealom ...

mizantrop ali filantrop?

Guest Mačona

brezupno butasto iščem tam, kjer ni, najdem samo v sebi. skrajno tečna. :xx!:

sovražiš bolj sebe ali druge?

Guest Mačona

odvisno .. ali močno podivjam in se potem kesam ali pa mi je kratkomalo vseeno ...ampak v tem primeru jezi niti ne dam možnosti, da bi se razcvetela. drugo je bolje.

poslušaš raje klasiko ali pop?

videla ga v slikah pred očmi, kako joče in si želi biti nahranjen, oskrbljen z ljubečnostjo ... sanjala ga, kako ga v rokah drži neka mati in ga noče podojiti, žalostno je jokal, videla sem mu v usta, imel je vse štiri modrostne zobe (gnile), ostalih ne, in jaz sem rekla sama sebi, treba ga je podojiti. pomenljivo ...

Jaz sem do sadaj z njim prišel v stik 3x, prvič lansko jesen, bil je v podobi pri mojih 10. letih. Podhranjen ljubezni in razumevanja, sedaj 3. je bil že malo manj žalosti in imel je že nekaj upanja. Sam sam dogodek - občutek je pa nor, a ne, da ga lahko vidiš, občutiš, začutiš njegovo toplino, ko ga objameš! Če sam tega ne bi doživel in občutil... Mati je prispodoba za ljubezen, tisto pravo, brezpogojno, zobje pa so temelji. Te sanje pomenijo, da delaš na temeljih tvoje ljubezni do sebe, in s tem, ko si si rekla, da ga je treba podojit, ti je bilo povedano, da si se odločila in stopila na pot odpuščanja sebi in drugim, skozi to odpuščanje pa se boš začela spoštovat in ljubit. Kajti, zamere v tebi dajejo moč tvoji destruktivni plati, zato so odnosi s sabo in drugimi boleči, nerazumevajoči skratka sovraštvo do sebe in drugih. Sovraštvo je težka beseda, večina si ob tem pojmu predstavlja pekel, vojne, trpljenje. Ne vem, koliko tega nosiš v sebi a dejstvo je, da obstajata samo dve plati, ali se ljubiš ali pa sovražiš, medtem ko je ljubezen samo ljubezen, se sovraštvo poraja v večih oblikah, ljubosumje, nespoštovanje, ocenjevanje - obsojanje, vrednotenje, kaj je prav, kaj narobe in podobno.

Vesel sem za te tvoje sanje, so dokaz, da res stopaš proti sebi in proti ljubezni do sebe in do vseh tvojih. Dobila (ali pa ga že imaš) boš partnerja, ki bo vreden tebe in ti njega. To ne pomeni, da bo to pravljica brez zapletov, bo pa pravljica, v kateri se bosta sprejemala in spoštovala v dobrem in slabem in bosta skupaj bila voljna in zmožna premagovat vse tegobe in skušnjave tega sveta, delila si bosta vse, celo misli, tudi tiste, ki si jih sama težko priznaš, ker si bosta zaupala in se počutila vredna eden drugega in vama ego spletke ne bodo prišle do živega.

Boš vidla, kak bo lepo.

Let it be a bee.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...