Guest Mačona 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 čakaj, čakaj, sicer dobro povedano, a point je v tem, da sem bila premalo natančna. ne vem, kdo je bila tista ženska, ki je držala otroka v naročju, zdela se mi je hladna in ni me hotela slišati "podoji ga" oz. tega niti nisem namenila njej, bolj sebi, ker sem vedela, da ga ona pač ne bo podojila .. to je bila zgolj ugotovitev, niti slučajno želja, ukaz ali kaj podobnega. zobje gnili ... odrasel otrok, ki je moral po svoje biti zrel, a po drugi nezrel ... že skoraj prepozno, a še je upanje ... no, moč ali kaj. saj v bistvu ne rabim ob sebi partnerja. mi je namenjeno, da najprej ljubim sebe in odpustim sebi in drugim in nekaj časa uživam. mah, nimam želja. imela sem, nimam več. ne želim si bližine, ker se je bojim. si želim, pa si ne želim. ni fer do drugih. ha, to kar opisuješ, je idealno, če priznam ali ne, to si želim, pa če bo bo, če ne pa ne, ni tragedije, ideali so ideali, treba jih je imeti. potem te zanimajo sanje in njihova razlaga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 oralno al analno? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 Če gre za zdravje tudi tri, drugače pa al. ne pijem! sprehod v naravi ali po mestu? Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 potem te zanimajo sanje in njihova razlaga? Zelo, skozi njih in njihovo razlago, lahko izvem, na čem trenutno sem in delam. Razlagat pa si jih poskušam, točno razlago mi poda ena gospa. Saj, ko se človek začne ljubit, se imet rad in spoštovat, potem, ne moreš več bit v vezi, kjer tega ni, ker človek dovoli sočloveku, da se do njega vede, tak, kot se sam tretira in če se imaš rada in se spoštuješ, to pričakuješ tudi od partnerja, če se sovražiš in zaničuješ, pa prijemaš od partnerja to, ker drugo se ti tak ne zdi, da si vreden. sprehod v naravi ali po mestu? V naravi, po mestu, odvisno od mesta. Se bote maskiral? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 čakaj, čakaj, sicer dobro povedano, a point je v tem, da sem bila premalo natančna. ne vem, kdo je bila tista ženska, ki je držala otroka v naročju, zdela se mi je hladna in ni me hotela slišati "podoji ga" oz. tega niti nisem namenila njej, bolj sebi, ker sem vedela, da ga ona pač ne bo podojila .. to je bila zgolj ugotovitev, niti slučajno želja, ukaz ali kaj podobnega. zobje gnili ... odrasel otrok, ki je moral po svoje biti zrel, a po drugi nezrel ... že skoraj prepozno, a še je upanje ... no, moč ali kaj. saj v bistvu ne rabim ob sebi partnerja. mi je namenjeno, da najprej ljubim sebe in odpustim sebi in drugim in nekaj časa uživam. mah, nimam želja. imela sem, nimam več. ne želim si bližine, ker se je bojim. si želim, pa si ne želim. ni fer do drugih. ha, to kar opisuješ, je idealno, če priznam ali ne, to si želim, pa če bo bo, če ne pa ne, ni tragedije, ideali so ideali, treba jih je imeti. potem te zanimajo sanje in njihova razlaga? ahhhhhhhhhhhhh MAČONA, a rabiš morda partnerko?? čitam tkole.... ne rabim partnerja, la, la la, morda pa tebe nihče ne rabi.... Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Zanimiv odgovor, Modratrobentica, ga sicer ne razumem a vidim, da ob tvoji modrosti ni nič čudnega, da si pomodrila. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 kaj si se večkrat vprašal v življenju....sem moder...ali sem zelen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Zakaj sem tak zelen . Rdeča ali rjava? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 čokoladno rjava ... krvavo rdeča zakaj me zasledujejo neke trobentice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 boljše če ti njih začneš vtis ali odtis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 odtis vtisa zvonček ali trobentica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 zvonček iluzija resnice ali resničnost življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 kakor komu ljubo ... življenje. kaj pa, če je resničnost iluzija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Resničnost je iluzija, saj sama veš, da se pogledi na življenje in okolje celo življenje spreminjajo. Edina resnica je, da je vse iluzija, predstava naših izkušenj in tolmačenja okolja, potem pa prideš do točke, ko ugotoviš, da zadeve niso takšne, kot se ti zdijo in se tvoje tolmačenje okolja zopet spremeni, do naslednjič. A to je samo dokaz napredovanja tvoje duhovne rasti. Je bil vikend lep? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Resničnost je iluzija, saj sama veš, da se pogledi na življenje in okolje celo življenje spreminjajo. Edina resnica je, da je vse iluzija, predstava naših izkušenj in tolmačenja okolja, potem pa prideš do točke, ko ugotoviš, da zadeve niso takšne, kot se ti zdijo in se tvoje tolmačenje okolja zopet spremeni, do naslednjič. A to je samo dokaz napredovanja tvoje duhovne rasti. Je bil vikend lep? hvala bogu, a ni? najbolj odrešujoče spoznanje, da se ni treba oklepati ničesar, da lahko karkoli kadarkoli opustiš ... se mi zdi, da je v tem itak največja moč in svoboda posameznika. je moč v denarju ... je moč v posedovanju ... ampak ta moč je "lahka" ... nima prave vrednosti ... ima jo pa volja do nenasilnega spreminjanja sebe ... in se vse okoli tebe spremeni kot ti paše. pa se ni treba za nič posebej grebsti. svoboda definitivno je, pa naj filozofi razpredajo o njej v nedogled ... prelep. tvoj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Ja, bil sem v MB, sem šel na Jinxe v Rožmarina, koncert je bil super, pol smo pa še šli v Sačmota, tam pa je bil koncert elektronske galsbe, zvrsti ne morem opisat, ker se komaj sedaj upam spoznavam s to vrsto glasbe, prej sem poslušal samo 60. in 70ta. V glavnem ker naenkrat je bila ura 5. Včeraj sem pa lepo počival. Mislim, vedno znova sem presenečen nad tvojimi odgovori, pa do teh dognanj prihajaš sama ali ti kdo pomaga? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 mee too v MB, samo nič žurersko razpoložena ... jaz se od nekdaj bolj kavča in udobja držim. kdaj pa kdaj me pa le nažene ven na sonce ... malo se razmigat. mislim, da do ničesar ne moreš priti čisto sam, izoliran, s čistim teoretiziranjem, ugibanjem, abstrahiranjem. mislim, da mi pomagajo vsi ljudje, ki jih srečujem ali sem jih srečevala. se kdaj prevzameš zaradi kakšnega spoznanja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 vsako spoznanje me prevzame...in postanem še bolj prevzeten verjameš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Tudi to je temeljna resnica, da nič ne moreš sam, si samo človek. Sej tudi jaz nisem bil razpoložen, sam sem si rekel, tak več ne gre, pa MB sem že mal pogrešu, pa še na Jinxih nisem še nikoli bil. Vreme je bilo pa idealno, mi je bilo kr mal hudo, ko sem moral it nazaj domov, sta me je Kalvarija, pa Urban tak lepo vabla, vsa s soncem obsijana. Ja, taki trenutki me čisto prevzamejo in takrat je življenje lepo in smiselno in prihodnost lepa in obetujoča. Pa tebe? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 vsako spoznanje me prevzame...in postanem še bolj prevzeten verjameš?prvi priznaš, uf, pol si še jaz upam priznat. verjamem, kar mi paše. Sej tudi jaz nisem bil razpoložen, sam sem si rekel, tak več ne gre, pa MB sem že mal pogrešu, pa še na Jinxih nisem še nikoli bil. Vreme je bilo pa idealno, mi je bilo kr mal hudo, ko sem moral it nazaj domov, sta me je Kalvarija, pa Urban tak lepo vabla, vsa s soncem obsijana. Ja, taki trenutki me čisto prevzamejo in takrat je življenje lepo in smiselno in prihodnost lepa in obetujoča. Pa tebe?na hitro malo obžalovat, pol pa naprej, kamor te potegne. ker če ne te potegne nekam dol in ne moreš prepoznati niti tistega več, kar bi najraje in še energije ti zmanjka. uu, čisto notranje zadovoljstvo, ko ti nič ne fali. čista lahkotnost bivanja. saj pravim, prevzame me, pa prevzamem se tudi kdaj ... mogoče pa vedno in sploh ne opazim. poslušaš kdaj sebe, pa se ne slišiš, ker v resnici poslušaš druge, pa tega ne prepoznaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 vsi smo eno...tak da s tem nimam problemof rex ali tonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 rex ... je bolj kosmat zdraviti s kemijo ali pustiti, da narava naredi svoje? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Poskušam se slišat, ob vsaki situaciji, občutku, včasih sem že kar jezen na sebe, od samega razočaranja, ker še vedno delam nekaj na silo in nikoli ne vem, kdaj delam iz sebe, ego in njegova manipulacija pa sta tud skoz vanzoča, tudi tu, zdaj. Druge pa poslušam, ker , se tudi na ta način učim, sploh, kolk pizdarij in bavbavov še imam v sebi in potem si rečem, joj a to zblojenost mam tud Kak je pa pri tebi s tem? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 rex ali tončekuf, tonček. micka ali šeka? zdraviti s kemijo ali pustiti, da narava naredi svoje?če pustiš naravi, že steče tudi tista nujna kemija po telesu in se ozdraviš sam. kdaj pa kdaj pa res kak Daleron ... še to, ko sem res na robu in bi mi psihiater predpisal že nimampojmakaj. Kak je pa pri tebi s tem?precej podobno kot ti opisuješ ... ni hudega, dokler se ne začneš primerjati in s tem sebe poveličevati/poniževati. kaj pa bicikl, bi rad kupil novega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 šeka seka šlatasto ali divje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.