NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 šlatasto ali divje Ne razumem. kaj pa bicikl, bi rad kupil novega? Ja, sam ne vem, od kje naj potegnem 2000 evrov. Pa marca mam registracijo pa gume rabim nove ... Bo že. Ti si iz MB, al sam študiraš gor. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 šlatasto ali divjedivje šaltasto šlampasto šlatasto. Ja, sam ne vem, od kje naj potegnem 2000 evrov. Pa marca mam registracijo pa gume rabim nove ... Bo že. Ti si iz MB, al sam študiraš gor.bo že. nič od tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 iz mb...sam ne študiram več nič od vsega ali vse od niča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 vse iz niča ubesediti ali poskusiti preizkusiti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 ubesediti...dejanj me je strah vživeti se ali doživeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 vživeti se in doživeti, česar me je strah. prepisati ali podpisati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Ko si upaš vživeti in se vživiš, strah izgine. Moj cilj je, da se bom podpisoval. Verjameš, da duhovno bogastvo prinese tudi materialno? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 verjamem...če si duhovno dovolj stabilen...za materialno bogastvo duh ali mati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 V mojem primeru je mati duh . Se bojiš duhov ali lepše na zemljo priklenjenih duš. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 kjer je neznano, je nezavedni strah. nimam niti posebne želje po stiku. rožice risati ali trgati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Rišem jih ne, včasih kakšno marjetico med tel. pogovorom, trgam jih pa ponavadi tudi ne. Na sprehod greš sama ali raje v družbi? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 večinoma sama, ker grem, da odženem slabe misli in si naberem svežih, lepih in rada uživam na sončku, vetru, ob vodi ... v tišini. pa v družbi tudi, če je le-ta fajna. iskati knige po cobissu ali kar med policami? ali pa prepustiti izbiro knjižničarjem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Ko te berem, je skoraj tak, kot bi opisoval sebe . Po cobissu, saj pravim s knjigami je tak, ne morem rečt, da jih berem, ko pa jo rabim in vem katero in je najlažje kar s cobijem. Veliko bereš (odštevši tiste, ki jih moraš zarad faksa, no pa če ti pol sploh še kaj cajta ostane)? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 od malega rada berem ... pa čisto po filingu, kar mi paše, tudi za faks delam selekcijo, čeprav moram rečt, da sem do zdaj bila kar pridna. drugač pa ja, za svojo dušo, tak v povprečju 2-3 knjige na mesec, kar se mi niti ne zdi dosti ...cajt mi ostane vedno, si ga že vzamem ... za muziko, knjige, filme in sprehode vedno. živeti počasi, skromno in zadovoljno ali v pospešenem ritmu trpeti s hordo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Prvo, sam ne glih skromno, tolk, da je nekaj luksuza. Ti? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 važno, da nimam občutka pomanjkanja, ne glede na to, kaj imam. film ali knjiga; knjiga ali film? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 film, ampak tudi kakšna knjiga mraz ali vročina? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 toplina Odisej ali Ulikses? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 ne bi vedela roman ali strokovna literatura? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 roman je običajno zanimivejši. spontana zapeljivost ali maskiranost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 spontana zapeljivost naravna maska za lase ali kupljena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 ne uporabljam. pa pa ali lahko noč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Lahko noč, mi lepše zveni Nakit ali brez? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 prstan s kalcedonom moj amulet ... lahko noč ... škratova dežela ali svet sanj ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 čokoladno rjava ... krvavo rdeča zakaj me zasledujejo neke trobentice ker si takšna mačkaaa MAČONA TEBE je sam za pokresnt bojda tko pravjo Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.