Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 astrologija svečka ali eterično olje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 nimam pojma o akvaristiki ... akvarij pač. peščena obala ali koralni greben? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Morje, za ta trenutek prelepo. Se kdaj počutiš kot zombi (spt težim, ne znam (nočem) takih simpl vprašanj postavljat. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 jest sm zombi.. baje Oprosti, ampak nisem to vprašal, vprašal sem, če se počutiš kot zombi, ne če si. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Se kdaj počutiš kot zombi (spt težim, ne znam (nočem) takih simpl vprašanj postavljat.ja, kdaj pa kdaj se mi zdi, da ne živim. (sam sebi težiš ) za pustovanje si rajši:-kavboj-indijanecindijanka Sting ali Chris Rea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 med vodo...in ognjem globoko premisliti ali hitro odreagirati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 čaučaupostaviti vprašanje ovirati sebe ali nervirati druge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Ploskati v srcu ne morem, nimam razloga, lahko pa hlinim ploskanje z rokami. Je življenje zombija smiselno? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 je..če najdeš v tem smisel osmisliti neosmišljeno ali misliti nepremišljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Lepo povedano, a velikokrat težko doumljivo, vrednost neuspeha je v neuspehu samem in njegovem dovoljevanju in njega sprejemanju. Problem je v tem, da se mi včasih zdi, da se sploh ne sekiram ampak sem obup nad življejem na dveh nogah. Wallking waste of oksigene, če sem sploh prov napisu, pač se bom sekiru, da nisem. Ti? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 jaz...kaj pa vem...tu sem...že to je dovolj velika kazen....za vse nas...hehe... v nebo vpijoče ali k zemlji stiskajoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 k zemlji stiskajoče premalo ali preveč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 ravnoprav...če le gre površno zaprto ali konkretno odprto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 površno zaprto.... leže ali stoje ? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 površno zaprt žep in konkretno odprto nebo i boli te k...c. mačji rep ali mačja ušesa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 mačji rep ignoriraš ali prehitevaš? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 odgovarjam pobožati sramežljivega, žalostnega otroka ali vzeti v dlani zavrženega mačjega mladička? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 vzeti v naročje malega mačkona terminator ali picolator Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 picolatorček meu ali mou Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 meu dobiti ali prositi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 dobiti vedeti ali misliti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 vedeti alga ali rakec? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 recimo alge. lepa koža ali lepi lasje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 oboje dvojnost ali enotnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 enotnost dvojnosti pogledati skozi okno ali pogledati pod posteljo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.