Skoči na vsebino

vprašaj me

klarus

Recommended Posts

Ja, sam gledam na njo, kot na nekaj dobrega, ker ne morem več gledat TV, brat časopisov, pogovori med ljudmi in oljudeh (prijateljih, bljižnih) so polni hinavščine, spletk in tudi sam sebi včasih težko pogledam v oči zaradi podobnih stvari in se mi zdi, da je le neke vrste apokalipse potrebno, da se to zlo zbriše s te zemlje. Sama negativna energija jo prežema in jo poskuša uničit, a zlo nikdar ne zmaga.

res je, da je ta čas ful dekadenten, tak se zdi, kot da bo vsak čas počilo in potem razmišljam, da je neodgovorno razmišljat o družin, o otrocih, a to je zopet ego, ker si prihajam gor, da nikdar nisem verjel v ljubezen, trenutno po sploh ne (si jo pa močno želim). Ko mi uspe, bom stvari videl v drugi luči, luči ljubezni x:)x.

Greš na kak izpit oz. na kolk izpitov.

Let it be a bee.
Deli na socialnih omrežjih

Priznavat in se sprejemat z napakami in se ljubit in dovolit bit ljubljen z napakami vred, potem se napake spremenijo n pozitivne reči, menda, tak me učijo. Najdem pa kar nekaj pozitivnega pri sebi, a žal mi nikakor ne uspe dat temu tudi kaj teže.

Načeloma si si pozitivna ali manj pozitivivna?

Let it be a bee.

Guest Mačona

vsak ima v sebi pozitivno in negativno ... kot potencial, s katerim razpolaga, odvisno od ... od ... ? ... volje, občutij, temnih sil, vesoljnih prebliskov ... ? ... ne vem ... načeloma sem pa za pozitivnost oz., da se išče/živi/nagiba k pozitivnemu ... koliko mi uspeva, pa je že zapleteno ... me pa vsakršno iskanje napak, lastno ali tuje, prizadane. to so dvojnosti v meni ... nekoč bom presegla tudi to ... drugače pa, ja, celo pretiravati znam v zanosu.

si lahko sam sebi težji kot so ti težki drugi?

Meni je samo težko, je pa problem, da so mi zadnje čase vsi drugi težki, vseh obnašanje in navade mi gredo na živce in edino kar še lahko (moram) prenašam sem jaz, in zares pogovarjam, se lahko samo tule, na forumu, z drugimi sem čist izgubil stik, z vsemi, tudi s prijatelji, s katerimi tiščim glavo skupaj že celih 18 let in ne vem več, misliš , da se mi je začelo mešat. Čisto po pravici povedano, se lahko pogovarjam samo s tabo, jaz te razumem in zdi se mi, da ti razumeš mene, zato naj izkoristim priliko in se ti zahvalim, hvala.

si ali hočeš biti

Hočem biti, tisti, kristalen jaz, naj bom, kar pač sem.

Živiš ali životariš? (pa oprosti, ko mam same take (saj vem, sabi moram oprostit))?

Let it be a bee.

Guest Mačona
Meni je samo težko, je pa problem, da so mi zadnje čase vsi drugi težki, vseh obnašanje in navade mi gredo na živce in edino kar še lahko (moram) prenašam sem jaz, in zares pogovarjam, se lahko samo tule, na forumu, z drugimi sem čist izgubil stik, z vsemi, tudi s prijatelji, s katerimi tiščim glavo skupaj že celih 18 let in ne vem več, misliš , da se mi je začelo mešat. Čisto po pravici povedano, se lahko pogovarjam samo s tabo, jaz te razumem in zdi se mi, da ti razumeš mene, zato naj izkoristim priliko in se ti zahvalim, hvala.

Živiš ali životariš? (pa oprosti, ko mam same take (saj vem, sabi moram oprostit))?

če si sam sebi tečen, ti je vse tečno, tudi vsi drugi in obratno. bolj ti je vse tečno, bolj si samemu sebi tečen ... in bolj si samemu sebi tečen, bolj ti je vse tečno ... x:Dx OK, sorry. chill, baby, ni druge. odklop. vem, kako je, če sam sebi moriš sto na uro. pa se bolj in bolj oddaljuješ od sebe in življenja. naj se ti za trenutek jebe za vse ... tako pač je ... z izpiti, denarjem, odnosi ... bolj se ženeš in nečesa oklepaš, bolj tega nimaš v nobenem smislu ...

meša se nam vsem na hipe ... bolj ali manj ... hvala bogu, da se ti ... nekaterim se nikoli prav ne, ker imajo na videz vse in se jim niti ni treba ... pa se tud z drugim kot s površino in lupino ne obremenjujejo. srečni so v svoji plehki sreči, ampak sreča je le ... tudi oni se ziher trudijo, da jo vzdržujejo. x:Dx drugi se pa pač dodatno obremnenjujemo ... samo mislim, da se nam nekje ni treba tako na vso silo truditi, da ohranimo - srečo ... veš kako je onim težko ... x:Dx nam je lažje.

uf, jaz se dostikrat niti s sabo ne morem pogovarjat ... imam sicer empty head in potem gre skozi recimo 5 enih in istih misli skozi ves dan, teden, mesec ... koja teža. pol jih pa odpihnem ... x:Dx dokler ne pridejo nove ... odpihnem ... x:Dx v neskončnost ...

hvala tebi.

pa oboje ... trenutno kar živim. x:)x

zakaj se opravičuješ? se ni treba. potem se s tabo niti pogovarjala ne bi, če bi me motil.

Guest Mačona
živim...za užitke ljubezni...in bole?...itak je vse isti k....

zakaj...

ker ... je.

prhutati ali trepetati?

Hvala, to mi vsi pravijo, ker se mi zdi, da vsem težim in kljub zavedanju, da ta tečnoba prihaja samo ven iz mene, tega občutkak nikakor ne morem , nočem spustit. In se sprašujem, kaj hudiča mi sploh manjka, imam skoraj super službo, zdravje (fizično), nekaj intiligence, ja vse lepo in prav, nimam pa tisto, kar vsemu temu daje smisel, kar vse to še bolj oplemeniti, ljubezni, da tega nimam in to me mori, od jutra, do večera intenzivno sedaj že eno leto in pol. V tem času, se mi ni uspelo pobrati za več kot kak dan, pa še to samo v vedenju. Ampak, to leto, bo to spremenilo, vem, ker čutim in zaletav kot sem, kar evforično pričakujem spremembe, ki se mi kažejo in obljubljajo, sicer ne vem kako, na kašen način, a vem, da počasi prihaja moj čas, čas ko bom začel živet.

Je ego v bistvu hudič, satan, zlo?

Let it be a bee.

Guest Mačona

ja saj samo spustiš, pa je. jaz sem bila tudi taka en čas. smisel je tam, kjer ga želiš najti oz. ga enostavno najdeš ... potem ti ne grmi po glavi in lega na dušo, tisto česar nimaš, ker ti je lepo tisto, kar imaš.

ego je lahko pač tudi prijatelj .. kaj pa vem. zlo, ne vem, da bi bilo tako hudo? lahko je ... ego pač je, zato je bolje, da ti je prijatelj in se z njim spraviš.

veter v laseh ali sapica na ličkih?

pitje :P

jutro ali večer?

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...