NVK 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Jutri, še bolje drugo leto . Se bojiš smrti, kot akt, ne načina. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 iščem njen občutek....dokler živim pričakovati ali prehitevati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 bemuuuuuuuuu kok ene nakopičene inteligence tle gor no saj teorijo odličn obvladujete, sanjajjjjjj mo... Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 pričakovati ali prehitevatičakati snežna odeja ali blazine oblačkov na nebu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 V poletju blazine oblačkov na nebu, trenutno bi pa tudi snežna odeja lepo zgledala, pa da bi še snežilo istočasno. Česa si trenutno najbolj želiš? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 v bistvu nič CD ali DVD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Srečnica. Oboje mi pride prav, je pa res, da mi avtoradijo bere samo CD format in ker filmov skoraj da ne gledam, imam z DVD manj opravka. A ja, še to, sedaj vem (vračam sa na horoskop), kar sem zadnjič pomešal po ASC sem rak, poluni pa strelec, tak, da sem oboje, sam narobe sem ti predstavil . Razlika med imeti rad in ljubit. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 razlike ni, isto je fields of gold or nothing like the sun? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Da ti na to odgovorim, bi moral prej vedet kaj misliš z ˝nothing like the sun˝. Proti zlatu kot materialnem bogatstvu , pa nič nimam. Gnoj je zlato,zlato je gnoj. Se ti zdi, da bi lahko lepše in bolj nazorno povedal? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 vsak po svoje, jaz sem si sposodila naslova pesmi od Stinga kompliciraš ali hočeš komplicirati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Vedno kompliciram, vsepovsod , torej hočem. Ti? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 če se mi zdi, da moram, če ne ne. blisk ali grom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Blisk, ga pa grom naredi še bolj mogočnega. Pomlad ali jesen? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 pomlad...prej pride sprašujoč pogled ali obtožujoč dotik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 sprašujoč pogled nalezti se ali obvarovati se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Obvarivati se pred tem, da se česa ne naletemo, pravzaprav, če pa se, pa nismo vedeli in nas to nauči, pred čem se še moramo obvarovat. Se hitro česa nalezeš? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 se, dobrega in slabega. dolgčas ni. poslušati glasbo ali poslušati ptičje petje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Oboje, glasbo v avtu, ptičke, zjutraj ko grem v službo in popoldne v naravi, so že začeli pet. Na splošno, si bolj zaupljive narava ali ne? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 ja in ne. ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 na splošno...ja politično korektno ali življensko nekorektno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 življenjsko korektno hard rock or hard life? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 live...and let rock sad life or happy death Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 ti? Tud nebi znal, točno opredelit. politično korektno ali življensko nekorektno Pojma nimam. Zadnja dva tedna, v službi, vse preslišim, tak sem razstrešen, že pri ta drugem projektu, sem smernice preslišu in kr neki po svoje naredil. Ne vem, kaj mi ta situacija govori, mogoče, da nočem upoštevat navodil in nasvetov drugih. Joj... Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 live happy and then die ... happy rižek ali drobižek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 rižek nakladati ali raspucavati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.