mako106 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 valjda...da ne...itak smo si vsi po svoje bogi nepremično strmeti ali z zaprtimi očmi lebdeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 včasih eno, včasih drugo. si se kdaj zbudila zaradi režanja v spanju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Ne, ne da bi občutil (pardon, na sebe). Ti, ssvojim, zadovoljna ali nezadovoljna? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 sem kr zadovoljen...s svojim..hehe iskati nedoseženo ali bežati pred doseženim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 segati s prsti po sladkorčkih na najvišji polici ... babica te bo po prstih ... vragec ali angelček? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 angelski vragec. Sonce ali luna? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 po želji kokosov poljubček ali poljub vetra? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Poljub ženske. Čokolada ali cokie? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 čokolada kadarkoli ali kakorkoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Kadarkoli. Spontano ali pričakovano? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 pričakovati spontano trezno misleči ali globoko čuteči (po Zlomku )? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 globoko čuteč a pijano misleč. Pričakala pričakovano ali nepričakovano? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 človek vedno pričakuje vse mogoče, pričaka pa nemogoče. če bi imel možnost bi: plaval na oblaku ali hodil po vodi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Hodil po vodi (na oblakih sem že čist domač) Greješ ali žgeš, čaraš ali začaraš? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 grejem posteljo, žgem hrano, čaram karkoli, začaram kogarkoli ... milni mehurček ali regratova lučka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 regradova lučka. Sprememba vzdevka ali tudi karakterja? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 sprememba je ... sprememba. tigrasti mucek ali črnobeli pesek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 sprememba je ... sprememba. icon_smile_big.gif Sem vesel zate. Mucek. Me firbec matra, kakšna sprememba, vidim, da fajna. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Pica. Je barva uspela tako, kot si si želela' Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Tartufa še nisem jedel ,v nobeni obliki. Surovo jajce, sem pa že probal, se mi zdi. Ljubezen - sex /// sex - ljubezen Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 oboje, danes je Valentin! Ključi ali korenine? Pa še vsem, lep dan!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 kLJUČI DO KORENIN. In ali Out? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 odvisno...kje sem...in kam bi šel cuker ali ruker Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 grenak ruker. Hašiš ali šit? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 rajši zeleno...kot rjavo valentin ali ferdinand Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.