NVK 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Raje ferdinand, letošen valentin je malo kisel. Oranžna ali rdeča Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 oranžnordeča svetloba rumena ali zelena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 obe barvi sta lepi in polni energije Skok s padalom ali potapljanje v tropskem morju? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Skok s padalom. Hribolazenje ali kolesarjenje? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 potapljanje kolesarjenje skozi senco drevoreda v poletju ali tek skozi svežino mokrega gozda spomladi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 kolesarjenje skozi senco drevoreda v poletju Malina ali jagoda Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 malina, ko mi paše kislo in jagoda, ko mi paše sladko breskev ali sliva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 breskev sigurno, slive v cmokih recimo popoldanski ali večerni sprehod ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Breskev, ko mi paše breskev in sliva, ko mi paše slivova marmelada . Ugrizneš takoj ali prej povohaš? Popoldanski Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 takoj ugriznem (ponavadi) samo lajaš al grizeš tud? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Ne vem, se mi zdi, da llajam ne več tolk kot včasih kar se pa tiče grizenja, na koncu vedno ugriznem sebe a kri ˝šprica˝ tudi po drugih. Imaš dovolj RAMa ali se večkrat preobremeniš in ˝zmrzneš˝? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 Vedno zmrznem, tud zdej sem čist ... Kaj pomeni NVK? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 pojma nimam kaj je pojem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 zamotavanje stvari po vseh ovinkih angleščina ali nemščina? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Kaj pomeni NVK? icon_smile_shy.gif Neuravnovešen Velik Kozel Zvonček (krizanteme me asocirajo na grob). Pozna zima ali zgodnja pomlad? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Grenko. Bojevnik ali Mirovnik? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Nasmeh. Ni glih dan za smeh, bi blo pa fajn najdit razlog zanj. Poveš več, proti čemu se boriš. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Ljubiti. Rad imaš lahko tudi kamen. Ti? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Mhm, sam sebe bolj težko. (Thx za odgovor ) Pekel ali nebesa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 voda hoja ali plavanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Turkizno. Hladi ali zmrzuje? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Isto. Žalost ali samopomilovanje? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Cvet. Naj tvoje zvezde čim prej prebrodijo to krizo . Trenutno, bi raje šla na sprehod ali v posteljo? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Gozd. TI? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Ljubim višino - tam je ponavadi balkon. Samosvoj ali čuden? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.