Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 haha, 'zlata osemdeseta'! ()kar današnja, kaj pa vemo če bomo pr 80-ih še živi! vilica ali žlica? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 vilica(lepo je kaj napikniti) vitkost ali debelost? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 vitkost fitnes ali plavanje? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 plavanje (fitnes imam doma) gobe v gozdu ali na tržnici Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 v gozdu (samo je mogoče manj smrtonosno na tržnici, sploh če gre za moje nabiranje ) marele ali lisičke? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 marele(jih prej najdem) spoznanje ali pričakovanje Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 ne razumem... oboje. višina ali globina? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 od višine se zvrti, globine pa so neraziskane zato - globina svetlo ali temno Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 hm, težko vprašanje ( )odvisno za kaj: če za oblečt pa tak, pol temna, če pa za gledat pa energije pa to, pa svetla. jagode al češnje? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 hja, najraje oboje - ampak tokrat jagode travnik ali njiva Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 travnik za gledat pa (se ) past pa valjat, njiva za ziheraška posla. riba ali ptica? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 ptica(leteti...) igrivost ali resnost? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 igrivost glasba: poslušanje ali ples? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 poslušanje (in včasih tudi ples) nočna ptica ali dnevni metulj Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 ultratežko vprašanjenočna ptica, ampak ne veša, oz. nočni metulj, samo dnevnih barv vzhod ali zahod? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 keš, keš, keš... mavrica ali severni sij Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 če je white sand beach, pol sploh ni dileme, če pa ne, mam pa rajš prodnato v hribe al na morje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 kino samouk ali šola Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 metla slab začetek - dober konec ali dober začetek - slab konec Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 nič od tega - če pa že pa naj bo opera fizika ali kemija Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 frača gozdni škrat ali gozdna vila Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 grozljivka (moja najljubša zvrst filmov) greh ali kesanje Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 avto priznanje napake ali laganje Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 dunajski zrezek(čeprav se tudi ričetu ne bi odpovedal) be or not to be Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. september 2011 Prijavi Deli 24. september 2011 oboje. kje si? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.