seal 24. september 2011 Prijavi Deli 24. september 2011 črnobela magija. kdo si? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 25. september 2011 Prijavi Deli 25. september 2011 največja napaka narave na planetu imenovanem Zemlja jutranja zarja ali sončni zahod Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 oboje ljubiti ali biti ljubljen? Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 oboje (če pa ne gre drugač, da je možna sam ena varianta, pa ljubiti - ker potem imaš pač vsaj svojo ljubezen) pomlad ali jesen? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 vzamem poletje tenkjupenkju veri mač, če pa to ne gre, pač pomlad, bo vsaj za regrat vroče ali hladno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 vroče hladno vroče dva al tri? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 odvisno kaj (če je kej dobrega, recimo za jest, pol 4 ) kozarec je napol prazen ali napol poln? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 napol poln afkors pomaranča al limona? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 uh same težke. limona v limonadi ali v mojem *ezoterotoničnem napitku*. pomaranča kot vonj al pa mal za zraven al pa v čokoladi. zelena ali rdeča? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 jabolčna zgorej al spodej? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 a si se tok zmedla, da si pozabla zastavit vprašanje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 čez drn in strn mehkota ali ostrota? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 potem pa nisi tipična ženska čez planke hitro al počas? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 slabo hitro (al pa če je nadnujno za sekunde), dobro počasi tipična ženska al netipična ženska? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 netipična, žur s počitkom divje ali umirjeno? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 vera('upati se pravi obupavati') mesto ali podeželje? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 kakor kdaj...vsekakor se pashe umaknit na podezelje grozd ali mandelj? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 Sci-Fi.. Nad romantičnimi komedijami nisem kaj preveč navdušen.. Sicer tudi nad Sci-Fi ne ravno ampak vseeno raje kot rom. komedijo. Horror ali Akcija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 klasika(ne vedno in povsod- samo glasba povod ali čakanje na brco Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 čakanje na brco spoznanje ali znanje Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 spoznanje sladko ali kislo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 Sladko seveda.. Čaj ali kava? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 zdele bi čaj, tenkjupenkju bonbon ali čigumi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 Čigumi.. Coca Cola ali Sprite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 nič od tega, če pa že, pa cocacola. cocacola ali pepsi (ali kokta)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.