Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 tuš (ponavadi, včas pa bi neverjetno pasala kopel) vroča ali hladna voda? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 hmm, nič od tega preveč - (hitra) hoja fitnes ali 'navadna telovadba'? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 Luna (od lune se najlepš porjavi ) hehe, jupiter ali neptun? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 Jupiter zvestoba ali nezvestoba Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 zvestoba zaupljivost ali zadržanost Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 zaupljivost - ampak le redkim ljudem resnost ali zajebancija Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 zajebancija, k je pa resno pa resnost taktičnost ali spontanost Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 češnje (drugač pa recimo da jabolka) črnobelo ali pisano Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 marmelada (za jest, za pit kopmot - sam voda) ajda ali pira Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 palačinke palačinke z marmelado ali s čokolado Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 hmm... banana split Lučka ali Ježek Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 vprašanje jeza ali žalost Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 uhhh, (si me pa presenetla zdaj)nič od tega, če pa bi mi že pištolo držal, pa stara riba stara koka al mastna supa? joke juha ali solata Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 kar po domače fensi ribja restavracija ali konoba Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 jebelacesta krščenduš al krščenmatiček Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 počasi spat lahko noč pa eno bolho za pomoč al eno uš za pomoč Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ponavadi čaj (dons pa kava) s cukrom ali brez Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 modro (čeprav ful težka odločitev ) hlače al kikla Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 hotel počitnice, ni pa nujno smučanje ali morje Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 luster obara ali dunajski Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 obara kampiranje ali taborenje Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 mensezdi isto (ampak morda je razlika da kampiranje je v kempu, taborenje pa ne nujno)no če tko, pol taborenje kampiranje/taborenje ob reki ali ob morju Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 kampiranje ob morju bradavice ali naglavne uši Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 phu.... bradavice... al kaj dolgi al kratki nohti Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 kratki nohti picajzli al stenice Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.