seal 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 kok kompliciras Marsa dan! jagoda al hruška Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 jagoda (čeprav sem hotla že zakomplicirat! ) borovnice al maline Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 borovnice kako sikrotka Marsa lepolepo hahahhah roža al kaktus Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 ok, ne vem sicer zakaj. roža klavir al trobenta... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 klavir fižol al pasulj? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 sej to je isto (pač se reče pasulj fižolu po srbsko) ampak pasulj pivo al vino Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 spet kompliciras Marsovka! pejt spat! spanje ali ležanje? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 odvisno... ampak glede na to da se spravljam spat, nisme pa še zlo zaspana, ležanje sanje ali spanje? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 čokoladna s smetano ali brez? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 odvisno kdaj(če je poleti, je lohk tud mal oblačno ) kavbojke al *navadne* (, druge...) hlače Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 kavbojke na zvonc al na navadno rezane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 na čimbl naravnost svetel al temen jeans Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 11. oktober 2011 Prijavi Deli 11. oktober 2011 temen jeanshttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif jeans đeki al brezrokavnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. oktober 2011 Prijavi Deli 11. oktober 2011 donat moker ali suh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 11. oktober 2011 Prijavi Deli 11. oktober 2011 moker jupi ali malinov sok Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. oktober 2011 Prijavi Deli 11. oktober 2011 donat strastno ali divje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 ležerno, pa na izi histerija ali kaos Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 štraufenpaht elastika al betonaža Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 betonaža visoka ali nizka gradnjahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 hm, zato ne sodelujem tolk v tej temi, k se nikol ne morem odločt :o) - ribja posla... odvisno, če že ziheraška varianta, pol visoka - kar nebotičnik - čeprav so mi pa po drugi strani pa ful všeč majhne, enonadstropne bajtice bajtica na hribčku al ob vodi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 čili zeleni ali črni čaj Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 nič (mi pa paše oboje pa tud všeč mi je, sam ne maram nosit nč) plašč ali bunda (:xx!: ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 črna (zelena je navadno prebledikava) akril al akvarel Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 pisano! črtni ali rožni vzorec/potisk Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 oboje je fajn (odvisno v bistvi predvsem od časa - če ga je manj, špancir, če več, izlet) vonj po lesu al po rožah Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.