The Dude 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Uh, sta zakomplicirale izbor. Rečmo, da taka režija, da si pol nagrajen za Zlatega leva (Beneški festival). dišeča palčka ali eterično olje? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 eterično olje jasmin ali sandalovina Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 sol črni ali beli/rdeči/zeleni poper Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 slan na pici kapre ali olive Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 domače ćrno ali belo grozdje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 belo grozdje ananas ali banane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 oboje (ampak *za vsak dan* banane pol rajš, če že) ananas svež al iz konzerve Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 ananas svež sadna solata al frape iz sadja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 frape grapefruit al pomaranča Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 pomaranča jabolko al hruška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 jabolko jagode al češnje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 jagode vrtne al gozdne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 vrtne (ker so večje, drugač so mi pa morda okusnejše gozdne ) mrzle ali tople roke in noge Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 tople toplota ali mraz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 toplota ladja ali avion Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 ladja križarka al gliser Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 gliser sredozemsko morje al indijski ocean Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 val Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 val ammm...kaj pa vprašanjehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. oktober 2011 Prijavi Deli 16. oktober 2011 indijski ocean jadranje ali surfanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2011 Prijavi Deli 16. oktober 2011 sliši se boljše surfanje, da si direkt z vodo, samo imam občutek, da bi več bla v vodi, torej jadranje. jadranje tapravo (z jadri) al na motor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. oktober 2011 Prijavi Deli 16. oktober 2011 jadranje s tapravohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif razburkano al mirno morje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2011 Prijavi Deli 16. oktober 2011 mirno je najbrž varnejše, samo če se že jadra... je lohk mal razburkano otoška ali celinska obala Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. oktober 2011 Prijavi Deli 16. oktober 2011 otoška obala mivkasta al kamena plaža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2011 Prijavi Deli 16. oktober 2011 vsaka ima vsoje prednosti, ampak če se je treba zdle odločit, pol mivkasta praženje na soncu ali senčkica pod palmami Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.