Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 gledališče veselica ali disko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 veselica tango ali rock 'n' roll? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 nič od tega ne znam plesat bela al črna barva (za nosit) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 črna barva ( mi tut bolj paše) roza ali lila barva (oblačil) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 lila svetlo ali temno zelena Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 svetlo zelena jeans ali kežual Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 jenas krilo ali obleka Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 krilo (mi bolj paše) hlače na zvonc al oprijete hlače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 oprijete (če je že ta izbira, sicer mam najrajš lepo ravne - ni mi všeč popolnoma nepraktična moda) mini ali dolgo krilo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 dolgo krilobunda ali plašč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 plašček plavanje s plavutkami ali brez Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 plavanje s plavutkami potapljanje na dah ali z jeklenko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 na dah (ampak itak se ne potapljam, še najmanj z jeklenkami ) jeklo ali keramika Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 keramika beton al opeka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 opeka ladja ali letalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 hmm... ladja amerika al avstralija Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 avstralija Barcelona al Madrid Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 barcelona nogomet ali košarka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 košarka Amsterdam ali Berlin Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 najprej Am, potem še Berlin endivija ali rdeč radič Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 endivja pečena ali surova paprika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 uh nič od tega galerija ali cirkus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 galerija (čeprav nisem zlo navdušena, samo ne maram cirkusa - razen kakšnih akrobatov) slikarstvo al kiparstvo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 slikarstvo akvarel al vodenke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 kaktus (ga imam doma) velik ali majhen kaktus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.