Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 odvisno kolk maš placa, torej manjši jurčki al lisičke Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 jurčki juha iz jurčkov al omaka iz jurčkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 mate, vseeno (ker mi res sede, pač name, vedno ga lohk pijem.. no sej pu erh bi najbrž tud, samo pijem pač mate... je tak *moj*) črni ali zeleni ali beli ali rdeči čaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 zeleni čaj meta ali melisa (čaj) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 pa naj bo tokrat melisa (drugače kar velik mete pijem)(čeprav pijem pa en beli čaj z vrtnico ta hip) kopriva al melisa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 hehe, no sej moj je pa že čist mrzel, pa tud še sam za kak požirek hecno vprašanje... se ni kej odločat... poker al šah Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 med, itak (mi smo si pa enkrat izmislili oblači-poker, kolk bi blo dbest, ko bi moral v kaki blazoti na plaži si šale pa plašče pa jope oblačit ) olivc al bučnc Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 Bučno olje mi bolj sede zadnje čase. (hehe, oblači-poker) yin ali yang? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 malo yanga (zadnje čase sem nekak totalno yin ) oranžna al rdeča Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 zrele (sam ne čist tumač, pol se mi mal uprejo) mal trše al čist zrele breskve Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 naravni naravna barva las al pofarbani Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 kratki vonj ali okus Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 vonj parfum z močnim vonjem al bolj blagim vonjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 parfum bolj z blagim vonjem biologija ali zgodovina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 biologija!! iskren odnos ali igrice Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 iskren odnos pogovor ali kreganje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 iskren odnos Asus ali Acer Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 park toplice al morje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 aja jaz sem pa vmes zbrisala, ker sem bla prepozna.no sej ni važno morje, itak (čeprav... šklepete šklepete šklepete) palme al borovci Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 palme itakhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif kokos al banane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 kokos ajda al proso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 ajda pečena al kuhana koruza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 pečena pražen krompir al pire al pomfrit Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 pražen krompir sirov al mesni burek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 sirov ( ) potica al štrudl Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.