The Dude 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 neither one smokiji ali čips Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 nič od tega (ampak bi pa lohk gricknila oboje brez zadržkov ali slabih vesti.. včas je fajn mal packaraja) sladkarije al slanarije Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 Čokolada ali bonboniera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 čokolada itak temna al bela čokolada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 Obe mam rad. No črna je vseen boljš. knjiga ali e-knjiga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 knjiga bitter lemon ali cocta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 cocta(pijača mladosti ) šparglji ali beluši Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 nč od tega gazirana pijača ali ne gazirana pijača Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 ne gazirana pijača sok brez al s sladkorjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 sok brez sladkorja; razen, če ni iz rdečega ribeza, pol pa cukr pliiiiiiiis čevapi al mesni svaljki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 kakšna je pa razlika?čevapčiči čevapčiči al pleskavica Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 štunfi pod hlačami štunfi al žabe Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 štunfi poletna oblačila ali zimska oblačila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 poletna poletne minice pa majčke al poletne oblekce Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 poletne kratke hlačke pa majčke dežnik ali pelerina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 nič od tega (dežnika skroaj nikoli nimam, razen če ni res nujno, pelerine pa nimam, čeprav bi imela kakšno dobro imam eno pelerinasto živozeleno reč, ki pa je bolj samo proti vetru, če dežuje, si čist moker, preverjeno ) rokavice usnjene ali volnene ali iz termovelurja ali brez rokavic Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 volnene rokavice bluza ali majčka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 kakšna je pa razlika?čevapčiči čevapčiči al pleskavicaja, v okusu x:Dx nič od ponujenega plava ali modra Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 (aja, ne poznam: mesni svaljki, meni to liči na čevape ) majčka modra modra al zelena Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 modra (moja druga naj barva) šal žive barve al temne barve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 ponavadi žive siva ali oker Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 oker gepard ali puma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 puma lev ali tiger Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 tiger mačka al pes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 mačka afrika ali brazilija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.