Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 uhhhh težka... ampak morda afrika nova zelandija al madagaskar Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 madagaskar sahara ali džungla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 džungla opice al sloni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 sloni avto ali motor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 avto copati al natikači Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 kakor kdaj.zdele copati pizza 4 letni časi ali margerita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 margerita (s kaprami in olivami ) pica z beluši al pica z melancani Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 pica z beluši piškoti al keksi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 kukiji špinačni al paradajzovi makaroni Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 mah, če že, pol s panceto riž al rezanci Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 zadnje cajte rezanci (nimam obdobja riža, nekak, sam rižibiži mi paše, matkin) palačinke z orehi, marmelado ali čokolado Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 palačinke s čokolado (obožujem jih) sadni al čokoladni sladoled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 čokoladni cvetača ali brokoli Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 brokoli paprika al paradižnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 paradižnik kramp al lopata Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 lopata motika al grablje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 grablje mozolji ali alergije (po obrazu) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 mozoli herpes na zgornji al na spodnji (južno od pasu) ustnici x:Dx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 herpes nikjer ( tok tok tok ) (ampak ko imaš po faci blazotne alergije, srbeče, si nad želiš stare dobre navadne mazolje ) pisanje al risanje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 pisanje, še posebi birokratsko bus al vlak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 vlak (všeč so mi vlaki in tud industrijske cone kjer so zraven kakšne proge al pa kakšne zapuščene al pa kej) badminton al odbojka Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 odbojka čokolada puding ali vanilija puding Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 tu sem pa za vanilijo (namreč, čokoladni puding v predpotopnih izvedbah [taprav pa to] mi je bil vedno podoben v bistvu jetrom in ga nikoli nisem marala, čist sam zarad tega vtisa... )ampak sej v bistvu sploh ne jem pudingov (tko ene enega na leto al pa kej ) maslo al margarina Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 maslo (jem ga pa glih tak pogosto kot ti puding) sirotka ali kefir? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 zna bit, da bi mi clo sitorka bolj ustrezala in pasala, sam v tem obdobju *sem na kefirju* (ko je popijem kje malo, mi pa ful sede) cimet ali kokos (vonj) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.