Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 tango akrobatski al normalni ples Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 (cOokie, a ni tenstan in restan enako?) akrobatski (whatever: 'normalen' ... 'akrobatski' ) štorast soplesalec ali totalen obvladator Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 bom odgovoril za soplesalko, če lahko. Ni treba da totalno obvlada, samo mora bit fajn občutek plesat z njo. plesni tečaji ali plesne delavnice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 hm, nisem ravno tip za tečaje in delavnice (mislim sem, samo bolj *po svoje*), ampak se mi sliši bolje delavnica kratkovidnost ali daljnovidnost Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 plesni tečaj Urška al Kazina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 Pojma nimam, ne poznam plesnih šol (čeprav je nečakinja clo trenirala)res pojma nimam... Kazina? arašidovo maslo al marmelada Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 marmelada šipkova al marelična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 najbrž marelična, ker se šikpove sploh ne spomnim kakšna je, niti če sem jo že sploh probala?nisem zlo marmeladna in je zlo malo pojem, mi je pa bila vedno megadobra slivova od kakih tet itd., pa tudi še katera se najde, ki mi je všeč... samo ne pridem do teh hran... pr men če je sladko, je sladko = čokolada al pa kej.marmelado je pa treba nekam namazat... blabla.. češpljevi al marelični cmoki ( evo to mi je pa dobro ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 marelični cmoki http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif zabeljeni z drobtinami al ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 ja, kar naj bodo, za tistih enkrat ki si jih privoščim! pa ful putra prosim! (samo potem sem že kup teh drobtin stran zmetala , ker imajo ogromne pakunge in sva s timom parkrat to jedla, pol sem pa s slabo vestjo tiste drobtine stran metala... ) regrat ali radič Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 radič pesa ali endivja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 uh, zdajle endivja, k pese sem prejedla v tem obdobju blazotno, pa bi mi prav pasala endivja endivja al kristalka Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 kristalka motovilec z jajci al brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 lohk je tud brez (v bistvu je že sam tolk okusen pa tak rahel okus ima) paprikin ali šitake namaz Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 šitake-what is this naj bo paprikin lazanja mesna ali zelenjavna Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 špinačna blitva al špinača (šitake so ene take gobe... s posebnim okusom, takim mal... *dimljenim* al kakšnim, poleg tega so pa zelo zdrave... no in obstaja pač tud namaz, ki je meni dober) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 men je obe dobr (pač nism preveč zbirčna) goveja al gobova juha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 gobova ( premalkrat jo jem ) ribja bistra al goveja juha Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 goveja juha ( sploh če je domača) brokolijeva al bučina (buča hokaido) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 u oranžna buča mi je okej, čeprav mi je enkrat bila presladkasta in sem rekla wtf?! dorba juha... porova al špargljeva juha(aja nekje je blo špargljeva al belušetova, , sej to je isto; šparlgji = beluši, to je to, *oboje* nad dobr - men - enmu je pa: kwa? šta? a to je kakšen okus? oz. čist odštekan... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 porova juha temna al bela čokolada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 nič grlom u jagode ali otpisani Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 (*Grlom u jagode ali Otpisani) kakor kdaj, oboje maram (mi je kar pomembno takšno) poušter ali blazina, majhen ali velik Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 v bistvu skoraj šopek vrtnic ali sončnic (*po mojem sem bolj jaz -'filmonepismena'-, pa seveda so tudi cifre v igri ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 oboje mi je wšeč, vrtnice obožujem krem maslo ali arašidovo Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.