Skoči na vsebino

vprašaj me

klarus

Recommended Posts

(cOokie, a ni tenstan in restan enako?)

akrobatski x:Dx (whatever: 'normalen' ... 'akrobatski' xDDx)

štorast soplesalec ali totalen obvladator

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

hm, nisem ravno tip za tečaje in delavnice (mislim sem, samo bolj *po svoje*), ampak se mi sliši bolje delavnica x:)x

kratkovidnost ali daljnovidnost

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x Pojma nimam, ne poznam plesnih šol (čeprav je nečakinja clo trenirala)

res pojma nimam... Kazina? x:o)x

arašidovo maslo al marmelada

Picasso

najbrž marelična, ker se šikpove sploh ne spomnim kakšna je, niti če sem jo že sploh probala?

nisem zlo marmeladna in je zlo malo pojem, mi je pa bila vedno megadobra slivova od kakih tet itd., pa tudi še katera se najde, ki mi je všeč... samo ne pridem do teh hran... pr men če je sladko, je sladko = čokolada al pa kej.

marmelado je pa treba nekam namazat... blabla.. x:o)x x:Dx

češpljevi al marelični cmoki ( evo to mi je pa dobro :yumy:)

Picasso

ja, kar naj bodo, za tistih enkrat ki si jih privoščim! pa ful putra prosim! x:px

(samo potem sem že kup teh drobtin stran zmetala x:Ix, ker imajo ogromne pakunge in sva s timom parkrat to jedla, pol sem pa s slabo vestjo tiste drobtine stran metala... :o|o:)

regrat ali radič

Picasso

uh, zdajle endivja, k pese sem prejedla v tem obdobju blazotno, pa bi mi prav pasala endivja

endivja al kristalka

Picasso

lohk je tud brez (v bistvu je že sam tolk okusen pa tak rahel okus ima)

paprikin ali šitake namaz

Picasso

špinačna xDDx

blitva al špinača

(šitake so ene take gobe... s posebnim okusom, takim mal... *dimljenim* al kakšnim, poleg tega so pa zelo zdrave... no in obstaja pač tud namaz, ki je meni dober)

Picasso

u oranžna buča mi je okej, čeprav mi je enkrat bila presladkasta in sem rekla wtf?! x:Dx

dorba juha... xyesx

porova al špargljeva juha

(aja nekje je blo špargljeva al belušetova, x:o)x, sej to je isto; šparlgji = beluši, to je to, *oboje* nad dobr - men - enmu je pa: kwa? šta? a to je kakšen okus? x:px x:Dx oz. čist odštekan... xDDx)

Picasso

v bistvu skoraj šopek x:)x

vrtnic ali sončnic

(*po mojem sem bolj jaz -'filmonepismena'-, pa seveda so tudi cifre v igri x;)x)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...