prunus 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 brez nahrbtnik ali torbica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 torbica repa + fižolom ali brez Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 ponavadi brez (lohk je pa tud fižol, če je jota recimo - itak mam pa rajši zelje kot repo) surovo ali kuhano (kislo) zelje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 anything goes, vazno da je njamsi nocne more ali lepe sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 sedeminšestdesetkrat lohk ugibaš sanje-letenje ali sanje-voda Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 voda leva ali desna stran postelje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 hmm, odvisno... če sem sama, kar obe (drugače pa mislim da morda leva) spanje na hrbtu, trebuhu ali boku Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 na levem boku. dez ali megla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 dež majčka al bodi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 majčka bela al črna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 majčka črna (drugač tko energetsko al pa na drugih pa tko pa bela) rdeča ali modra Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 rogljič (če že - čokoladni polž - sem se enkrat zmotla pa rekla da je čokoladni HROŠČ! in pol je zdej to čokoladni hrošć ) hrošć ali polž Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 žal prepogosto drugo (znam pa presenetit ) sistematično, metodično, organizirano... ali spontano, domiselno, a kampanjsko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 sistematično, metodično, organizirano mineštra ali jota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 oboje riž ali grah Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 riž črno ali belo grozdje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 z možgani na off in brez čivave pomlad ali jesen Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 eksotično sadje papaja al ananas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 dons pa papaja (bi prav sedla) prodnata, skalovnata al mivkasta plaža Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 mivkasta plaža smučanje na vodi al srfanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 ne vem, k nč od tega, sam kolkr se mi tkole zdi, pol srfanje vse ali nič Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 nič od tega (včas sem pa kar bla na križanke, zdej me pa frenda sili s sudokujem - 'navdušuje' kao... ) aritmetika ali geometrija Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 17. november 2011 Prijavi Deli 17. november 2011 na glavo elektronske ali navadne knjige Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 18. november 2011 Prijavi Deli 18. november 2011 aerobna vadba joga al pilates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 18. november 2011 Prijavi Deli 18. november 2011 nič od tega nimam...tko da ne morm rečt... parket al ploščice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.