Skoči na vsebino

vprašaj me

klarus

Recommended Posts

pravzaprav mi je dosti vseeno (z obojim mam frke lohk)

(včasih sem pa hotla imet plin ali še bolje pol pol)

voda ali zemlja

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

pojma nimam, nč od tega v bistvu, ampak sem nekajkrat (na prste ene roke) jedla oboje in se mi zdi da morda gos... sej najbrž je v bistvu dost podobno

perutnina ali ribe

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

navaden

Hej!! jaz ne šizim na kaki, pravzaprav ga *ne maram* - nikoli mi ne zadiši al mi pa ni privlačen za ga jest... no ampak včeraj je pa mama prinesla res total dobre, se je že videlo na 1. pogled in sem ga s total slastjo pojedla, sem še hotla pridt napisat, da nihče res tud pod razno ne more uganit, kaj zdej jem in čist šizim xDDx

cvetača ali brokoli

Picasso

brokoli

por al koromač

(ma js bi pomoje uganila kaj ješ, če bi učer napisala...js tut ne šizim na kaki, sam mamo doma tolk dobre, da se jiim ne morem uprethttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif)

x:o)x šiba x:Dx

kakšno vprašanje!

vrba žalujka ali trepetlika (ali veste, da je trepetlika TOPOL? - a ni odštekano? če si pa česa ne bi mislil, je pa to to, da je trepetlika pravzaprav topol. x;)x No sej morda pa ni, pa sem si tole zdajle izmislila x:)x)

kaki al paradajz

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...