Larisa22 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 šport itak pogon na sva 4 kolesa al pogon sam na 2 kolesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 69 ( kakšne maš dons) 13 al 17 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 Oba Kdo je bolj kriv, pluton ali saturn? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 pravzaprav mi je dosti vseeno (z obojim mam frke lohk)(včasih sem pa hotla imet plin ali še bolje pol pol) voda ali zemlja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 voda morje al jezero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 morje grenko in pekoče kislo pekoča juha ali juha z zdrobovimi cmočki Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 juha z zdrobovimi cmočki pečena raca al goshttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 pojma nimam, nč od tega v bistvu, ampak sem nekajkrat (na prste ene roke) jedla oboje in se mi zdi da morda gos... sej najbrž je v bistvu dost podobno perutnina ali ribe Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 ribe morske al sladkovodne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 morske (čeprav postrv je tud ok ) raki ali hobotnica Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 hobotnica jabolčna al višnjeva pita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 nobena (če pa že, pa katerakoli ) zelenjavna ali sirova lazanja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 oboje (pač šizim na sadje) jagodni al čokoladni frappe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 čokoladni vanilija al cimet Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 cimet ledena kava al kakav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 hm, zdaj morda bolj vroč kakav limona ali grejp Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 limona vanilijev kaki al navaden kaki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 navadenHej!! jaz ne šizim na kaki, pravzaprav ga *ne maram* - nikoli mi ne zadiši al mi pa ni privlačen za ga jest... no ampak včeraj je pa mama prinesla res total dobre, se je že videlo na 1. pogled in sem ga s total slastjo pojedla, sem še hotla pridt napisat, da nihče res tud pod razno ne more uganit, kaj zdej jem in čist šizim cvetača ali brokoli Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 brokoli por al koromač (ma js bi pomoje uganila kaj ješ, če bi učer napisala...js tut ne šizim na kaki, sam mamo doma tolk dobre, da se jiim ne morem uprethttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. december 2011 Prijavi Deli 3. december 2011 izgovor resnica ali laž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2011 Prijavi Deli 4. december 2011 iskrenost ujčkanje ali mučenje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 4. december 2011 Prijavi Deli 4. december 2011 božična jelka Miklavž al Božiček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2011 Prijavi Deli 7. december 2011 šiba kakšno vprašanje! vrba žalujka ali trepetlika (ali veste, da je trepetlika TOPOL? - a ni odštekano? če si pa česa ne bi mislil, je pa to to, da je trepetlika pravzaprav topol. No sej morda pa ni, pa sem si tole zdajle izmislila ) kaki al paradajz Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. december 2011 Prijavi Deli 7. december 2011 ma oboje limona al limeta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. december 2011 Prijavi Deli 8. december 2011 cimet gretje na peči al on radiatorju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.