Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 melona tiskane ali pisane crke? Če so moje, pol tiskane, drugače nihče ne more prebrati Kosovsko nabodalo al srbske ljute papričice? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 nobene :xx!: pleskavica ali cevapcici? :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 pleskavica iz Skadarljie Ceca ali Lepa Brena čevapčiči Toplo ali vroče? Vse dobro.. Vroče Leeon a si ti tud z MB Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 pleskavica iz Skadarljie Ceca ali Lepa Brena Vroče Leeon a si ti tud z MBJoj kero izbiro si mi dala...Miss srbskih mlekara kr ta druge se sploh ne spomnem. depeche mode al dire straits....moram uravnotežt prejšn izbor Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Joj kero izbiro si mi dala...Miss srbskih mlekara kr ta druge se sploh ne spomnem.Drgač pa......s tole miss sem jaz na slapovima sedela za isto mizo.......sej niti ni tko švoh depeche mode al dire straits....moram uravnotežt prejšn izbor Dire straits The Doors ali Beatles Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 the doors alpski kvintet al ptujskih 5 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ptujskih 5 angel ali ? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 tangice al brazilke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 brazilke šminka ali vazelin? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 tangice al brazilke brazilke v tangicah visoška al črna kronika? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 brazilke....svilene Štajerskih 7 ali Avseniki brazilke v tangicah visoška al črna kronika? visoška kronika Kette ali Gregorčič Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 0 ali Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 brazilke....svilene Štajerskih 7 ali Avseniki visoška kronika Kette ali Gregorčič kette črn ali bel kruh? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 polnozrnat črno ali belo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Črno. Vročina ali tole danes? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 vročina žlica ali vilica? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 žlica meta ali melisa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 melisa kava ali kakav? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Kakav, kave ne pijem, sem pa zaspa... stol ali pojstelja Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 postelja krava ali konj? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Kakav, kave ne pijem, sem pa zaspa... stol ali pojstelja postelja zelje ali repa? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 repa volna ali sintetika? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 sintetika joske ali ritnice Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 volna Kratki štumfi ali dokolenke? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 kratki štumfi televizija ali racunalnik? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.