Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 sladoled MB ali LJ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Mbmozolj ali bradavica? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 bradavica voda ali ogenj Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 voda tipkovnica ali miška? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 bradavica voda ali ogenjvoda poletni dež al prve snežinke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 prve snežinke vrtoglavica ali bruhanje? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 vrtoglavica pes ali mačka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 uf...tezka izbira...naj bo pes hiša ali blok? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 družabna.......... poker ali remi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 oboje..odvisno od dneva ali situacije rižev narastek ali narastek iz žemljic Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 rižev narastek...... a je prišel OS ali ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 rižev narastek...... a je prišel OS ali ne a to men ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Ne še Pesem ali mir? Vse dobro.. pesem.........taka in drugačna iz Mb a z LJ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 Ne še Pesem ali mir? Vse dobro..pesem jagodni al malinov kompot Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 a to men ne tebi ja....... msn ali gmail Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 msn čez dobro uro in pol...al pa še malo več..sej veš delam :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Ne še Pesem ali mir? Vse dobro.. mogoč še pride a gleženj še boli Mb Ti ali jaz? Vse dobro.. Ti iz Mb ..jaz ne škorpijon ali rak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 levinja........... poletje ali zima Rak Bik ali lev? Ne samo da boli, danes je bilo 5 metrov hoje po travi dovolj da me je pičila edina žuželka na katero sem alergičen in to kam? V levi gleženj, ki zdaj ni samo zatečen ampak se spreminja v gleženj osemdesetletnika z 160kg.. Vse dobro.. ne jokat en pa boti pa samo negativnost te dni nase vlečeš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 majcka in minica. beg ali napad? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 trenutno Beg kolesarjenje ali odbojka napad Ustnice ostanejo ali dol z njimi? Vse dobro.. ustnice....mhmmmmmm zakaj napad Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Ustnice ostanejo ali dol z njimi? me je pa spomnil na enga frenda tole oz. najino komunikacijo hecno... je tak tih clovek, ne mara nepotrebnega cvekanja in teh reci, pa naj bi nekaj risala zanj... pac ene face stilizirane, pa sem ene mela bolj ornk face, 'z usti', ene so ble pa sam linije osnovne - 'brez ust'.Pa ga vprasam - z usti ali brez ust?pa mi je istocasno ko sem vprasala postalo jasno, pa se spogledava in oba v smeh padeva, ker kao - JASNO da BREZ ust. Kolesarjenje! sovrazim odbojko ker v zhilo pa tenkcano zapestje shus dobim! mrzla voda, ne prenesem vrocine. cigu ali migu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 migu dolgi al kratki lasje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 (migu ) kratki. rjave ali modre oci? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 (migu ) kratki. rjave ali modre oci?modre futurama al simpsoni? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 simpsoni zaljubljen/a ali nezaljubljen/a dolgi Sexy ali bitchy? Vse dobro.. mešanica obojega iz srca ali iz navade Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.