girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 raziskovanje. nisi odgovoril Zadeva, ki ti ni ravno v čast, je pa nikakor ne obžaluješ? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Sem ti pa napisal, da tega NE bom napisal/odgovoril javno Kaj pa je tvoja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 eh si anti um. hm. se mi ne zdi, da bi karkoli takšnega naredila, česar si ne bo mogla šteti v čast ... no, s tem se verjetno moji stari ne bi strinjali. hehe podarit školjke ali rože? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 na morju školjke zapeljevati ali biti zapeljana Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 biti zapeljana biti ljubljen ali ljubiti? Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 po novem: Biti klican želeti ali hoteti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 vpiti Lorca ali Rilke? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Lorca a ti je ušeč tvoje ime? Ne preveč.. Policaj ali vojak?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 vojak petelin ali tiger Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 pes drveti ali hiteti? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 drveti nanizanka al nadaljevanka Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 domaci naprej al tako dalje Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 naprej spat ali tukaj sedeti? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 tako daljeavto ali motor? nooooočko......... avto ali motor? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 lezati hoces al moras Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 služba a je danes kaj pametnega po TV? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 discovery potapljat al plezat Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 potapljam se fuul rad..sicer na dah..ampak plezal v steni pa še nisem..plezat! naj cartanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 potapljam se fuul rad..sicer na dah..ampak plezal v steni pa še nisem..plezat! naj cartanje? nekje ob morju ob sončnem zahodu na prazni plaži ne drobnem pesku z ljubljeno osebico I like it kaj je zate romantično Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 lepa duša potreba ali razjeda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 razjeda kava ali čaj? Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kava gasiti ali rešiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 rešiti kaditi al zvirati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 kaditi čaj al kava Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 čaj in kava predaja al izguba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.