Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 moj je in te pozdravlja poljub ali objem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ni boga...edino JE je sem bog ali nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 objem z poljubom in kako mu je ime? ima črne lase in modre oči? ni boga...edino JE je sem bog ali nisem zame ne..jaz mam svojega boga si ali nisi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ni boga...edino JE je sem bog ali nisem si bog (bog, enost, življenje,... cel kup izrazov) objem z poljubom in kako mu je ime? ima črne lase in modre oči?zame ne..jaz mam svojega boga si ali nisi ima vsa imena in vse barve sem inštrument al vokal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kje je vprašanje..mama sam ene 20min danes.namesto kosila.......tuki pr nas je kaos inštrumental klasična glasba zrezek ali riba? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ponavljam: inštrument al vokal kje je vprašanje..mama sam ene 20min danes.namesto kosila.......tuki pr nas je kaos inštrumental klasična glasba zrezek ali riba? riba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 vokal z vezo ali brezveze Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 z vezo-jasno! hitro al previdno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hitro ( pri določenih zadevah počasi ) liberalni demokrati ali krščanski demokrati Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 dobeni črka al beseda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 beseda uživati ali naužiti se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 uživati hrabrost al varnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hrabrost drznost ali predrznost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 drznost popotnik al domoljub Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 popotnik obljubiš ali obljubljaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 obljubljam (čim redkeje) grizti al goltati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ob-ljubim end or start Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 end - ker bo pol start gristi ali goltati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 end odljubiti ali zaljubiti se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 -ljubiti piška ali miška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pikica zanimivo ali nezanimivo , radovednost ali igra Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 igriva radovednost delati ali bluziti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 delati, kar paše seme al plod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 seme brca v rit ali pranje možganov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 brca v rit novi čavlji al zanimiva delavnica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.