klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 Ne samo da boli, danes je bilo 5 metrov hoje po travi dovolj da me je pičila edina žuželka na katero sem alergičen in to kam? V levi gleženj, ki zdaj ni samo zatečen ampak se spreminja v gleženj osemdesetletnika z 160kg.. Vse dobro..en popih maš mogoče kakšen ametist doma če ga imaš ga prvo dobro speti pod mrzlo vodo in daj na mesto pika ene pol urce.potem ga zakoplji v sol(stem se negativna energija izniči) in jutri ponovi postopek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 rjave ali modre oci?zelene Bounty ali Snickers Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 zelene Bounty ali Snickers Bounty...njam kokos Long John Silver al Ostržek? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 nc od tega ziva ali mirna glasba? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 živa za ples, drgač pa mirna hitri kratki poljubčki ali globok strasten poljub Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 globok strasten poljub petje ali ples? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 petje za vsak dan, ples ob posebnih priložnostih savna+masaža ali fitnes+fensi večerja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 fitnes + fensi vecerja normalen, nor ali nenormalen? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 nor Jazz al pop? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 metal msn al irc? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 msn ...čeprov mi dons ne sede, k me zob boli, pa sm sitna, pa raj ne grem gor, da koga ne nazjam kakšna pica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 a za pico sprasujs?ja kuj samc ce ti castis brezzicni al kabelski internet? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 kriva vera rdeče al belo vino Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 malinovec solna lička s svečko al na štrom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 solna lucka na strom www.google.com ali www.najdi.si? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 www.google.com delo ali zabava Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 zabava z delom na cesti pri voznji: ful veter al mal megle Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 mal megle :OO!: trmavost ali popustljivost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 popustljivost :xx!: vztrajnost ali se prepustiti toku mam občutek da je še enga lun v sco stresla da nič ne odgovarja danes na poste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 vztrajnost, če prepustiti se toku pomeni obupati in "vdati se v usodo". sadna ali čokoladna torta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 sadna (visnjeva) comp al tv Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 comp platonična ljubezen ali posesivna ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 platonična cvetoče rože ali necvetoče Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 cvetoče rožice bela ali rjava oblekica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 čaki, kako necvetoče, ali ne cveti vsaka roža? ja no, če je lahko bršljan roža, potem necvetoče. (kok sem butl ) zavitek ali bu(h)telj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.